Dubbelstaafmatten

Een tuinafscheiding van dubbelstaafmatten overtuigt door hoogwaardig materiaal, robuustheid en duurzaamheid - ook zonder enig onderhoud. Het past ook esthetisch in elk huis en elke tuin, omdat u kunt kiezen uit een breed scala aan kleurvarianten en afmetingen.
Dubbelstaafse hekken van Gebron zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn verkrijgbaar in zowel lichte als zware kwaliteit. De galvanisatie garandeert de beste duurzaamheid. Onze omheiningen beveiligen uw eigendom op betrouwbare wijze tegen ongewenste bezoekers, zowel in privé- als in commerciële omgevingen. Tegelijkertijd kunnen uw geliefde viervoeters niet uit de tuin ontsnappen. Als het om privacy en uiterlijk gaat, heeft u de keuze: Geeft u de voorkeur aan een vrij uitzicht of wilt u uw gaashekwerk als klimhulp gebruiken en decoratief beplanten? Of heb je liever meer privacy? Kies dan voor een privacyscherm dat gemakkelijk aan het dubbelstaafs gaas kan worden bevestigd.

Naast verschillende afrasteringsmodellen voor privé-, commerciële en industriële eigendommen, vindt u hier ook bijpassende palen, poorten en andere accessoires. Neem contact met ons op als u vragen heeft en informeer ook naar onze aanbiedingen voor de professionele installatie van uw nieuwe Zauntrends tuinafscheiding.

Materiaal van onze dubbele spijlenhekken

• Draaddikte: 6/5/6 of 8/6/8 mm (verticale/horizontale/verticale draden)
• Standaardhoogte: 630 - 2030 mm
• Standaardbreedte: 2510 mm
• Maaswijdte: 50 x 200 mm
• Standaardkleuren: RAL 6005 mosgroen en RAL 7016 antraciet

Product added to wishlist
Product added to compare.