Dubbelstaafmat hekwerk

Met een dubbelstaafmat hekwerk omheint u uw tuin, perceel en bedrijfsterrein op een eenvoudige en voordelige manier. Dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten.

Bij Gebron Hekspecialist zijn dubbelstaafmatten in diverse formaten en diktes verkrijgbaar. Zo bieden wij dubbelstaafmatten in de diktes 6/5/6 mm en 8/6/8 mm. Dubbelstaafmat hekwerk is een goedkope oplossing om toch tot een kwalitatieve afrastering van uw terrein te komen. Ze beveiligen uw tuin of erg tegen ongewenste bezoekers en zorgen er tegelijkertijd voor dat kinderen of dieren niet aan uw aandacht kunnen ontsnappen. 

Qua uiterlijk zijn er verschillende opties in kleur en formaat. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de dubbelstaafmatten te laten begroeien met klimop of andere klimplanten. Desgewenst kunnen we ook privacyschermen leveren die makkelijk aan het dubbelstaafmat hekwerk te bevestigen zijn. 

Bij Gebron Hekspecialist leveren we onze dubbelstaafmatten alleen in combinatie met door ons geleverde sierhekwerken of sierpoorten. Bekijk de modellen dubbelstaafmatten in lichte en zware uitvoering op deze pagina en vraag direct een offerte aan. Wilt u eerst overleggen over de beste combinatie van uw sierherkwerk en dubbelstaafmat hekwerk? Neem dan contact op. We helpen u graag aan de telefoon, via e-mail of persoonlijk tijdens een bezoek aan onze showtuin in Winterswijk.

Product added to wishlist
Product added to compare.