Industriële afrasteringen rechtstreeks van de fabrikant

Een industriële omheining moet niet alleen voldoen aan visuele eisen - zij moet vooral het omheinde gebied beveiligen tegen toegang door onbevoegden.

Een smeedijzeren hek is het perfecte industriële hek. Het is esthetisch aantrekkelijk, biedt de beste levensduur, is onderhoudsvrij en oogt niet te zwaar. Het zorgt ervoor dat het gebied er niet "afgesloten" of afschrikwekkend uitziet.

Goede industriële hekken combineren veiligheid en esthetiek

Onze omheiningen zijn beproefde, duurzame producten van in de praktijk geteste materialen van hoge kwaliteit, die de klant individueel kan kiezen.

Gebrons piketomheiningen zijn industriële omheiningen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en uitgebreide ontwerpopties bieden. Wij verwerken dwarsbalken en staven van stabiel buismateriaal dat thermisch verzinkt is volgens DIN 1461. Deze beproefde combinatie garandeert een lange levensduur van de afrastering - uiteraard zonder hoge onderhoudskosten.

Voor de bevestiging van zo'n hekwerk maken wij gebruik van diefstalbestendige breekmoeren, wat de veiligheid van het terrein en de gebouwen erbinnen ten goede komt.

Product added to wishlist
Product added to compare.