Industrieel hekwerk

Met onze smeedijzeren techniek maken we bij Gebron ook kwalitatieve industriële hekken van een zware kwaliteit. Of u nu passende industriële hekken voor uw huis, perceel of bedrijf wilt: we maken ze graag op maat voor u.

Industrieel hekwerk heeft twee belangrijke doelen. Allereerst moet het uw terrein beveiligen tegen betreding door onbevoegden. Ten tweede moet het hekwerk aan belangrijke esthetische eisen voldoen. In de meeste gevallen moet uw terrein er niet te ‘afgesloten’ of ‘onvriendelijk’ uitzien. Tenslotte kijkt u vaak tegen de hekken aan. 

Verder is het van belang dat uw nieuwe industriële hek een lange levensduur in combinatie met weinig onderhoud heeft. Een smeedijzeren hek is het perfecte industriële hek. Het is esthetisch aantrekkelijk, biedt de beste levensduur, is onderhoudsvrij en oogt niet te zwaar.

Het industriële hekwerk van Gebron voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt uitgebreide opties om het op maat te maken. Dwarsbalken en staven zijn thermisch verzinkt volgens DIN 1461. Voor de bevestiging maken wij gebruik van diefstalbestendige breekmoeren, wat de veiligheid van uw (bedrijfs)terrein nog verder ten goede komt.

Bekijk de modellen industrieel hekwerk op deze pagina en vraag direct een offerte aan. Heeft u nog vragen, dan kunnen wij ook adviseren. Neem daarvoor contact op via telefoon, mail of breng een bezoek aan onze werkplaats en showtuin in Winterswijk.

Product added to wishlist
Product added to compare.