Moderne looppoorten

Maak kennis met onze moderne looppoorten. Met zo’n looppoort geeft u uw huis en tuin direct een royaler aanzicht. In ons assortiment looppoorten vindt u ook verschillende royale modellen, die niet misstaan als enkele hoofdpoort.

vanaf € 910,04
Een elegant gebogen, moderne looppoort in zware uitvoering en solide afwerking vertegenwoordigt de Novara toegangspoort.
Meer informatie
vanaf € 518,57
Onze Bari poort is een eenvoudige maar elegante looppoort in een zwaar ontwerp. Met zijn eenvoudige, geometrische ontwerp is het de ideale aanvulling op het hek met dezelfde naam.
Meer informatie

Bij Gebron Hekspecialist bieden we u een uitgebreid assortiment aan verschillende modellen looppoorten. We hebben de klassieke looppoorten en de sierpoorten, maar begrijpen goed dat moderne architectuur soms om ingetogen en toch robuust ogende modellen vraagt. Dus naar wat voor poort u ook op zoek bent, vraag het zeker ons even.

Op deze pagina ziet u een overzicht van de modellen moderne looppoorten in ons assortiment. Dat betekent echter niet dat wij geen andere modellen kunnen leveren. Op uw verzoek is heel veel mogelijk. Dus heeft u zelf ideeën voor een looppoort of wilt u afwijkende maten? Geef dat dan vooral aan ons door. We kunnen u ook met een eigen ontwerp helpen aan de hand van een foto van uw huis, tuin of bedrijf.

Er is altijd passende oplossing en anders maken we die passend. Eventueel poedercoaten we uw looppoort in elke gewenste RAL-kleur. Vanzelfsprekend voldoen alle poorten aan de hoogste kwaliteitseisen, gaan ze bijzonder lang mee en hebben ze weinig onderhoud nodig.

Vraag nu een offerte aan voor de looppoort van uw keuze. Als u meer informatie wenst, neem dan contact op via telefoon, mail of bezoek onze showtuin in Winterswijk.

Product added to wishlist
Product added to compare.