Smeedijzeren inrijpoorten

Bekijk onze prachtige dubbele poorten op deze pagina. Klassieke smeedijzeren autopoorten die een mooie en toch functionele begrenzing van uw tuin of erf vormen. Echt Nederlands vakwerk, waar we bij Gebron veel ervaring mee hebben. Vanzelfsprekend te combineren met elektrische poortopeners en intercom- en videosystemen.

vanaf € 1.507,00
De Oxford draaipoort staat voor klassieke elegantie die het best harmonieert met onze zandstenen pilaren. Deze inrijpoort met gebogen uiteinde, decoratieve spikes, ingelegde sierbogen en een tweede rij stijlen is geschikt voor wie van traditie houdt.
Meer informatie
vanaf € 1.330,00
Mediterrane landhuis flair wordt verspreid door onze vleugel poort Torino. Rechte lijnen, een sierlijke krul met twee rijen spijlen en mooie sierbogen ronden het uiterlijk af.
Meer informatie
vanaf € 1.512,00
Met de inrijpoort Amsterdam krijg je een enorme, tweevoudige ingang met een gebogen profiel in uitgebreide verwerking. Twee barok-stijl roeien met decoratieve fooien en geïncorporeerde decoratieve bogen geven een klassieke look.
Meer informatie
vanaf € 1.628,00
De vleugelpoort Antwerpen is een klassiek inrijpoort in mooie, uitgebreid ontworpen genade. Met zijn bovenste dubbele boog met geïntegreerde ring elementen, de gelasseerde decoratie fooien en de lagere tweede roei van roedels, evalueert het elk huis.
Meer informatie
vanaf € 1.628,00
De perfecte combinatie van klassiek en modern wordt gecreëerd door onze draaipoort Palermo, met zijn klassieke schommel en moderne decoratieve elementen. Aangelaste bollen en sierringen die tussen de bovenste dubbele boog zijn aangebracht, zorgen voor een evenwichtige aanblik naast de onderste rij spijlen.
Meer informatie
vanaf € 1.296,43
Onze inrijpoort Bolzano heeft een gebogen dubbele boog met geïntegreerde ringelementen en kogels die op de ronde spijlen zijn gelast. Door zijn neutrale uiterlijk past hij goed bij elk type woning.
Meer informatie
vanaf € 1.104,00
Het moderne toegangshek Bari oogt met zijn duidelijke geometrische vormgeving in een eenvoudige elegantie en maakt bijzonder gunstige prijzen mogelijk.
Meer informatie
vanaf € 1.139,00
Het heldere design zonder franje kenmerkt onze Geneve draaipoort en maakt het de ideale poort voor liefhebbers van modern design.
Meer informatie
vanaf € 1.067,65
De vleugelpoort Milano overtuigt met zijn duidelijke lijnen. Vierkante elementen worden tussen de bovenste dwarsbalken geschoven.
Meer informatie
vanaf € 1.250,00
De eenvoudige, moderne vleugelpoort Stresa overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en zijn gunstige prijs. Aangelaste ballen en vierkanten tussen de bovenste dwarsbalken zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.
Meer informatie
vanaf € 1.495,00
Onze inrijpoort Verona combineert eenvoudige schoonheid en hoogwaardigheidsambtenaarschap met geladen decoratie fooien geïnstalleerd door buigen. Additionele stabiliteit zorgt ervoor dat de gebogen transverse strut.
Meer informatie
vanaf € 2.150,00
Onze inrijpoort Royal heeft een vertegenwoordiger met zijn uitgebreide ontwerp en hoge kwaliteit verwerking. Klassieke schoonheid wordt gecreëerd door het artistieke ontwerp met twee-roeiende decoratieve elementen in Baroque stijl.
Meer informatie
vanaf € 1.484,54
Wij bieden u een mooie, klassieke vleugelpoort met het model Locarno. Met zijn gebogen uiteinde, de decoratieve punten en een tweede rij spijlen met geïntegreerde sierbogen onderaan, belichaamt hij de harmonie van klassieke elegantie en hoogwaardig vakmanschap.
Meer informatie
vanaf € 1.250,00
Individueel ontworpen inrijpoort met extravagante designtaal. Ideaal voor iedereen die van iets bijzonders houdt.
Meer informatie

Houdt u van traditionele poorten? Dan moet u eens kijken naar het assortiment smeedijzeren inrijpoorten dat wij hier voor u hebben staan. Stuk voor stuk oerdegelijke constructies die met respect voor tradities met de hand worden gemaakt in onze werkplaats.

En het mooie is: deze klassiekers kunnen we naadloos integreren met de modernste telematica-technieken. Aandrijvingen, poortopeners, intercom, video, sensoren. Laat ons weten wat u van uw nieuwe inrijpoort verwacht en onze technische mensen gaan graag voor u aan het werk. De klassieke poorten zijn goed te combineren met zuilen van zandsteen of beton.

Onze smeedijzeren inrijpoorten bieden wij in twee verschillende versies aan, in de hoogte 100/150 cm en 150/200 cm en verschillende vaste breedtes. Ook hier geldt: maatwerk is voor ons geen probleem. Elke inrijpoort vervaardigen we uit hoogwaardig materiaal met kokerprofielen en massieve staven. Op de stijlen plaatsen we als kers op de taart een klassieke smeedijzeren decoratie (punt, bol of dennenappel). 

Omdat de poorten dagelijks gebruikt worden, besteden we extra aandacht besteed aan de scharnierende delen. U kunt rekenen op de allerhoogste kwaliteit constante monitoring en tussentijdse controles tijdens het productieproces. Voor een extra lange levensduur worden de poorten volbad verzonken. 

U ziet het: als het op smeedijzeren inrijpoorten aankomt, is er altijd passende oplossing en anders maken we die passend voor u. Eventueel poedercoaten we uw looppoort in elke gewenste RAL-kleur.

Product added to wishlist
Product added to compare.