Dubbele tuinpoorten

Moet u een oprit, tuin of erf afsluiten en wilt u dat op een efficiënte en betaalbare manier doen? We hebben stevige dubbele tuinpoorten in het assortiment die perfect aansluiten bij dubbelstaafmat hekwerk. Een voordelige oplossing, die tegelijkertijd betrouwbaar en duurzaam is.

Dubbele poorten voor de auto zijn er in verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor sierpoorten, maar soms hoeft het niet met opsmuk en wilt u gewoon een betrouwbare poort voor dagelijks gebruik. De dubbele tuinpoorten op deze pagina beschermen uw terrein tegen ongewenste bezoekers en geven u een gevoel van privacy. Kies voor deze dubbelstaafmat inrijpoorten als u een functionele en praktisch onverwoestbare poort zoekt.

De dubbele tuinpoorten zijn standaard verkrijgbaar met een thermisch verzinkt oppervlak en in de kleuren dennengroen, antraciet en zwart. Op verzoek kunnen we ze ook poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Geef ons gerust uw wensen voor uw tuinpoort door, zodat we een voorstel op maat kunnen doen.

Als u nog niet precies weet voor welke dubbele tuinpoort u moet kiezen, adviseren we u graag. Neem contact op via telefoon, mail of bezoek onze showtuin in Winterswijk. We helpen u graag verder.

Product added to wishlist
Product added to compare.