Dubbele spijlenpoorten

Een dubbele spijlenpoort is een moderne en functionele afsluiting van uw terrein. De spijlenpoorten zijn goede te combineren met dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk in dezelfde stijl als de dubbele poort. Ook onze spijlenpoorten kunnen we in diverse hoogtes, breedtes en kleuren leveren.

Een spijlenpoort misstaat zeker niet voor uw particuliere oprit, maar doet het ook altijd goed in industriële en commerciële omgevingen. Het is een stevige en flexibele poort, waarvan u één deel of beide delen open kunt zetten. In het laatste geval kunt u ook makkelijk met de auto of met groot materieel door de poort heen. De poorten kunnen 180 graden scharnieren, zodat de draairichting nooit een probleem is. Laat het ons weten als u liever een dubbele poort wilt die opzij kan schuiven.

Dubbele spijlenpoorten kunnen we voorzien van automatisering als poortopeners en zijn ook te combineren met telematica als intercoms en een videoverbinding. Vanzelfsprekend voorzien we de spijlenpoort ook van een stevig en goedgekeurd slot met meerdere sleutels.

De dubbele spijlenpoorten leveren we gegalvaniseerd of in de RAL-kleuren dennengroen, antracietgrijs of zwart. Op uw verzoek kunnen we ze ook poedercoaten in elke gewenste RAL-kleur. Laat ons uw wensen voor uw spijlenpoort weten, zodat we een voorstel op maat kunnen doen.

Als u nog niet precies weet voor welke dubbele spijlenpoort u moet kiezen, adviseren we u graag. Bel, mail of bezoek ons in Winterswijk. In onze showtuin kunnen we u onze producten laten ervaren.

Product added to wishlist
Product added to compare.