Moderne inrijpoorten

Een modern onder architectuur gebouwd huis vraagt om een moderne inrijpoort die een esthetische én functionele afsluiting van uw tuin of terrein vormt. Bij Gebron Hekspecialist maken en leveren we inrijpoorten in moderne ontwerpen tot wel 5 meter breedte.

vanaf € 1.104,00
Het moderne toegangshek Bari oogt met zijn duidelijke geometrische vormgeving in een eenvoudige elegantie en maakt bijzonder gunstige prijzen mogelijk.
Meer informatie
vanaf € 1.863,00
De gebogen lijnen van onze moderne Novara draaipoort getuigen van een ongeëvenaarde elegantie tegen een bijzonder gunstige prijs.
Meer informatie

Door ruime mogelijkheden in de breedte en hoogte kunnen ook grotere opritten op een aantrekkelijke manier worden afgesloten. We hebben verschillende stijlen in ons standaardassortiment, waarvan u de varianten op deze pagina kunt zien.  

Moderne poorten ontwerpen we met gevoel voor rust en eenvoud. Ze bestaan vaak uit rechte en strakke lijnen. Vanzelfsprekend heeft u ruime keuze in kleuren en in mogelijkheden voor aandrijving en toegangscontrole. Met een GPS-module opent u de poort op afstand heel makkelijk via uw smartphone. Want een moderne inrijpoort moet niet alleen mooi zijn, maar ook veel gemak bieden.

Ook onze moderne autopoorten zijn in de RAL-kleuren zwart, antracietgrijs of dennengroen te verkrijgen. Maar ook gepoedercoat in alle ander RAL-kleuren, zodat er altijd een uitvoering is die perfect past bij uw huis en tuin.

Wilt u meer privacy? Ook daarvoor hebben we slimme oplossingen. Niet alleen met dichte platen, maar ook met overlappende spijlen, die toch een niet te gesloten gevoel geven. 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden met onze moderne inrijpoorten? Neem dan nu contact op. We adviseren u graag. Bel, mail of bezoek onze showtuin om de poorten met eigen ogen te bekijken in Winterswijk.

Product added to wishlist
Product added to compare.