Enkele tuinpoorten

Waar veel van onze klanten voor de hoofdingang van hun tuin, erf of perceel vaak van een sierpoort of dubbele poort gebruikmaken, zijn andere ingangen eenvoudig van een enkele tuinpoort te voorzien. Zo’n looppoort is veilig en ziet er net uit en dat tegen een voordelige prijs.

Deze enkele poorten van gaas leveren wij thermisch verzinkt in de kleuren mosgroen of antraciet (en op verzoek gepoedercoat in andere RAL-kleuren). We leveren de tuinpoort met vierkante palen voor stevige plaatsing in beton. U ontvangt er tegelijkertijd een handgreepset met cilinderslot en drie sleutels bij. U kunt kiezen voor breedtematen van 100 en 120 cm en voor hoogtematen van 100 tot 200 cm. 

Kortom, ook voor een eenvoudige enkele tuinpoort kunt u bij Gebron Hekspecialist terecht. Ze hebben weinig onderhoud nodig, zijn ontworpen op langdurig en veelvuldig gebruik en zijn heel betaalbaar. Maak een keuze uit de modellen op deze pagina of geef de wensen voor uw persoonlijk tuinpoort aan ons door, zodat wij een model op maat voor u kunnen maken. 

Weet u nog niet precies wat u zoekt? Heeft u speciale wensen? Neem gewoon eens contact op via telefoon, mail of kom langs om onze producten met eigen ogen te bekijken in Winterswijk. We staan u graag te woord.

Product added to wishlist
Product added to compare.