Mooi veilig en zeker mooi: looppoorten van smeedijzer

De looppoort is de representatieve ingang van uw eigendom - zijn eerste en misschien wel beste visitekaartje. Tegelijkertijd moet het ongenode gasten weghouden van uw eigendom. Uw looppoort moet dus aan heel andere taken voldoen en dus speciale eisen stellen op het gebied van uiterlijk en functionaliteit of veiligheid. Bovendien moet het jarenlang bestand zijn tegen de weersomstandigheden en u lang plezier verschaffen.

Ons programma omvat talrijke decoratieve en tegelijkertijd eersteklas kwaliteitstuinpoorten van smeedijzer voor elke smaak en stijl. Wij hechten de grootste waarde aan robuuste materialen met een lange levensduur en weinig onderhoud. De hoogwaardige galvanisatie van onze poorten volgens DIN 1461 zorgt voor weerbestendigheid en een tijdloos elegant uiterlijk.

Of u nu houdt van klassiek, edel, modern, statig, speels of eerder eenvoudig - elke metalen poort die u van ons ontvangt, is vervaardigd in volmaakte smeedijzeren kunst. Onze modellen zullen u en uw bezoekers bekoren met hun uiterlijk en zullen naadloos passen in het totaalbeeld van uw tuinafscheiding. Standaard zijn onze looppoorten verkrijgbaar in de kleuren zwart, mosgroen, dennengroen, antraciet en zuiver wit, ofwel thermisch verzinkt en gepoedercoat, ofwel enkel thermisch verzinkt

Wilt u uw tuindeur in een andere kleur? Speciale ontwerpen qua kleur en grootte zijn altijd mogelijk op aanvraag. Gebron Hekwereld biedt u andere kleuren voor uw individuele looppoort. U kunt de gewenste kleur gewoon aangeven na het afronden van uw bestelling of te allen tijde contact met ons opnemen als u vragen heeft

vanaf € 650,76
De Stresa looppoort bereikt een harmonieuze verschijning met zijn moderne kogelkoppen en de vierkanten die tussen de bovenste dwarsbalken zijn gelast. De hoogwaardige afwerking en de gunstige prijs zorgen voor een optimale prijs-prestatieverhouding.
Meer informatie
vanaf € 233,87
In het lichte ontwerp van de Torino looppoort zorgen aan de bovenkant aangelaste decoratieve punten en een tweede rij stangen met decoratieve bogen voor een mediterrane look.
Meer informatie
vanaf € 660,92
De Bolzano looppoort in zware uitvoering heeft bovenaan een gebogen dubbele boog met ingelaste sierringen en aangelaste bollen als verdere decoratieve elementen.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Met zijn klassieke boog en moderne decoratieve elementen (gelaste kogels op de verticale spijlen en ingewerkte sierringen) creëert onze Palermo inkom- of looppoort een harmonieuze combinatie van twee stijlen. De tweede rij spijlen zorgt voor extra stabiliteit en een evenwichtige uitstraling.
Meer informatie
vanaf € 549,08
De zware versie van onze Torino-toegangsdeur heeft bovenaan aangelaste sierpunten en onderaan een extra rij stangen met ingebouwde sierbogen, alsook versterkte buitenstijlen.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Met de Amsterdam poort in zware uitvoering bieden wij u een solide, klassieke inrijpoort met gewelfd profiel, ingewerkte sierbogen, aangelaste sierpunten en dubbele rij spijlen onderaan.
Meer informatie
vanaf € 538,91
De Geneve poort in een zware uitvoering verfraait met zijn heldere design en no-frills look elke ingang.
Meer informatie
vanaf € 335,00
De lichtgewicht versie van onze Antwerpse poort is ook gemaakt van hoogwaardig massief staal met aangelaste sierpunten. De stabiliteit wordt verzekerd door twee dwarsbalken van kokerprofielen met daartussen gelaste ringen.
Meer informatie
vanaf € 213,53
Als u op zoek bent naar een goedkoop, eenvoudig inrijhek met een klassieke uitstraling, is het Napoli-model met de aangelaste sierpunten precies wat u nodig hebt.
Meer informatie
vanaf € 686,34
De robuuste versie van onze Antwerpse looppoort is gemaakt van hoogwaardig staal met aangelaste sierpunten en heeft een kunstig gebogen dubbele boog met ingewerkte sierringen, evenals een dubbele rij stangen aan de onderkant.
Meer informatie
vanaf € 233,87
De lichte versie van de Bolzano-toegangsdeur is bovenaan voorzien van ingelaste sierringen tussen de dubbele dwarsbalken en bollen die aan de bovenkant van de verticale balken zijn gelast.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Klassieke elegantie wordt belichaamd door onze Meerbeek inrijpoort met gebogen boog bovenaan, ingewerkte sierbogen in barokstijl, aangelaste sierpunten en dubbele rij spijlen, eveneens met sierbogen onderaan.
Meer informatie
vanaf € 640,59
De visueel evenwichtige, moderne Milano looppoort met zijn eenvoudige, heldere vormgeving heeft bovenaan tussen de dubbele dwarsbalken ingelaste vierkante elementen.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Voor al diegenen die een zwak hebben voor het traditionele, raden wij aan een kijkje te nemen bij onze Oxford poort. Het kunstig vervaardigde gebogen uiteinde, de decoratieve punten, de ingewerkte sierbogen en een tweede rij stijlen belichamen het Britse stijlbewustzijn in perfecte harmonie.
Meer informatie
vanaf € 640,59
Een moderne poort voor iedereen met een voorliefde voor het buitengewone. De Roma enkele poort heeft een ongewoon design met solide afwerking.
Meer informatie
vanaf € 940,55
De poort Royal laat uw eigen huis weer eens echt tot zijn recht komen. Met een dubbele boog van twee rijen met decoratieve boogvulling, opgelaste decoratieve spikes, een verdere, even kunstig bewerkte rij spijlen in het onderste gedeelte en het barokke decoratieve element in het midden, vertegenwoordigt het de belichaming van nostalgische smeedijzerkunst.
Meer informatie
Product added to wishlist
Product added to compare.