Novara
Novara
Novara
Novara
Novara
Novara
Novara

Novara

De gebogen lijnen van onze moderne Novara draaipoort getuigen van een ongeëvenaarde elegantie tegen een bijzonder gunstige prijs.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.863,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Novara

PRODUCTOMSCHRIJVING

De gebogen lijnen van onze moderne Novara draaipoort stralen exclusieve elegantie uit - en dat voor een verbluffend betaalbare prijs. Het Novara-model is verkrijgbaar in drie hoogtes (100 cm, 120 cm en 150 cm) en zeven breedtes (272 cm tot 500 cm). De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder doelpalen of wandpanelen. Speciale ontwerpen zijn ook op aanvraag verkrijgbaar.

Deze poort is gegalvaniseerd en gepoedercoat verkrijgbaar in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, vermeld gewoon de gewenste RAL-kleur bij het afronden van uw bestelling.

2 staanders voor plaatsing in beton of 4 wandplaten met verstelbare scharnieren, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout zijn bij de levering inbegrepen - zonder meerprijs

Onder de rubriek accessoires hebben wij ook geschikte deuropeners, aandrijvingen, intercom- of videosystemen in ons gamma. In deze rubriek vindt u ook hoogwaardige en aantrekkelijke zuilen van beton of zandsteen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x deurbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
110 mm.
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Novara

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.