Sommer Twist 200E
Sommer Twist 200E

Sommer Twist 200E

De krachtige draaipoortaandrijving voor poorten met een vleugelbreedte tot 2,5 m

De twist 200 E heeft een compact ontwerp en kan universeel worden gebruikt: voor rechter- en linkerscharnieren en in enkel- en dubbelvleugelige werking, met gecontroleerde zachte loop die de snelheid kort voor de eindposities vermindert en de deur en het mechanisme beschermt. Wat wil je nog meer?

€ 865,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

twist 200 E, 2-blad (SOMloq2)

  • incl. 2x draaipoortaandrijving twist 200 E
  • Besturingseenheid in behuizing
  • Beslag voor palen en vleugels
  • Radio-ontvanger SOMup4 FM 868,95 MHz (SOMloq2), insteekbaar
  • 4-commando handzender Pearl Vibe (# 4019V000)

Voordelen van het product

Functies die het dagelijks leven vergemakkelijken

De voetgangersdeurfunctie kan worden gebruikt om slechts één vleugel van de poort te openen en het terrein bijvoorbeeld met de fiets te betreden. Zo bespaart u een extra tuindeur en kunt u uw ingangsbreedte volledig benutten.

Met automatisch sluiten bent u er zeker van dat het hek altijd achter u gesloten is. Na het passeren van de fotocel sluit het hek automatisch na een ingestelde tijd.

Flexibele installatiefuncties

De grote openingshoek van 120° is ideaal voor schuine ingangen.

Weerstand tegen extreme temperaturen

De aandrijving is ontworpen voor extreme temperaturen van -30 °C tot +70 °C.

Bescherming voor u en uw dierbaren

De besturingstechniek bewaakt de bewegingskrachten overeenkomstig EN 12453 door middel van elektronische motorbewaking. Permanent geteste en ingeleerde krachtwaarden detecteren en compenseren ook omgevingsveranderingen (temperaturen, mechanische slijtage van de deur, vorst en ijs).

Optimale veiligheid voor personen en voertuigen is dus te allen tijde gegarandeerd. Bovendien biedt SOMMER extra veiligheidsaccessoires aan. (lichtscherm, veiligheidscontactstrip, enz.)

Veiligheid door zelfvergrendeling

Door de hoge mate van zelfvergrendeling van de motor kan de deur niet met de hand worden opengeduwd. Zonder een zelfvergrendelende aandrijving kan het deurblad uw auto beschadigen bij een windvlaag.

Stroomuitval - wat dan?

Om uw poort ook bij stroomuitval te kunnen openen, kan de mechanische noodontgrendeling handmatig met een sleutel worden bediend. Zelfs als er veel druk op de bediener staat, kan het ontgrendelingsmechanisme met weinig moeite worden ontgrendeld en kunt u uw eigendom betreden.

Goed doordacht tot in het laatste detail

Aangezien de kabeluitgang zich niet aan de onderzijde bevindt, wordt schade aan de kabel door slepen over de grond vermeden. Dit maakt een lagere montagehoogte op de stabiele onderrail van het hek mogelijk. Betere krachtoverbrenging en een aantrekkelijker uiterlijk zijn het resultaat.

Combineren van aandrijvingen

Met een kleine poortvleugel voor voetgangers hebt u gewoonlijk een zwakkere aandrijving nodig dan met een grote poortvleugel. Met de mogelijkheid om bedieners te combineren, kunt u geld en ruimte besparen voor een grote bediener.

Gemengde bediening is mogelijk met de twist 350 en twist XL operatoren*.

* twist 200 E/EL-bedieningen en twist 350-/XL-bedieningen kunnen alleen worden bediend in combinatie met de "twist XS"-ombouwset (art. nr. 3248V000).

Technische Beschreibung

Temperatuurbereik
-30°C tot +70°C
Gewicht poortvleugel
Max. 300 kg
Poortvleugel breedte
Max. 2,5 m
Bewegingsslag
390 mm
Stroomvoorziening
AC 220 / 240 V
Motorspanning
DC 24 V
Nominale frequentie
50/60 Hz
Beschermingsklasse
Rijden: IP44 Besturing: IP65

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Sommer Twist 200E

[0/]
Product added to compare.