Summer Twist 350
Summer Twist 350

Summer Twist 350

De krachtige draaipoortaandrijving voor poorten tot 4 m vleugelbreedte

Net als de twist 200 E en de twist 200 EL kan de twist 350 universeel worden gebruikt: voor rechtse en linkse scharnieren en voor enkele en dubbele vleugelbediening. En dit alles in een elegant design met een vleugelbreedte tot 4 m of een poortvleugelgewicht van 700 kg

€ 1.275,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

twist 350, 2-vleugelig (SOMloq2)

  • incl. 2x twist 350 draaipoort opener
  • Besturingseenheid in behuizing
  • Beslag voor palen en vleugels
  • Radio-ontvanger SOMup4 FM 868,95 MHz (SOMloq2), insteekbaar
  • 4-commando handzender Pearl Vibe (# 4019V000)

Voordelen van het product

Veiligheid door hoog draagvermogen

Het gepatenteerde remsysteem beschermt de motorreductor tegen mechanische overbelasting. De aandrijving is bestand tegen extreme krachten tot 2 ton, bijvoorbeeld door windbelasting, vandalisme of pogingen tot inbraak.

Optimaal gebruik van kracht door zacht lopen

Efficiënt gebruik van kracht wordt gegarandeerd door een gecontroleerde zachte aanloop in de vorm van een helling, die onnodig krachtverlies voorkomt.

Functies die het dagelijks leven vergemakkelijken

De loopdeurfunctie kan worden gebruikt om slechts één vleugel van de poort te openen en bijvoorbeeld met de fiets het terrein te betreden. Zo bespaart u een extra tuindeur en kunt u uw ingangsbreedte volledig benutten.

Met automatisch sluiten bent u er zeker van dat het hek altijd achter u gesloten is. Na het passeren van de fotocel sluit het hek automatisch na een ingestelde tijd.

Bescherming tegen ongevallen door elektronisch gestuurde krachtmeting

De bestuurder leert zelfstandig en rijdt dankzij het Dynamic Power System (DPS) op de zuinigste manier. Hij past zich aan de omringende situatie aan en rijdt altijd met dezelfde snelheid. Obstakels betekenen dat de aandrijving plotseling meer vermogen nodig heeft. In dit geval, stopt het of keert om. Dit voorkomt persoonlijk letsel of schade aan eigendommen.

Veiligheid door zelfvergrendeling

Wanneer wordt geprobeerd de operator open te duwen, gaat hij de kracht tegen door middel van zelfvergrendeling. Zelfs wanneer de deuren gesloten zijn en blootstaan aan sterke wind, duwt de aandrijving onafhankelijk tegen de windbelasting.

Stroomuitval - wat dan?

Om uw deur ook bij stroomuitval te kunnen openen, kan de mechanische noodontgrendeling handmatig met een sleutel worden bediend. Zelfs als er veel druk op de bediener staat, kan het ontgrendelingsmechanisme met weinig moeite worden ontgrendeld en kunt u uw eigendom betreden.

Goed doordacht tot in het laatste detail

Aangezien de kabeluitgang zich niet aan de onderzijde bevindt, wordt schade aan de kabel door slepen over de grond vermeden. Dit maakt een lagere montagehoogte op de stabiele onderrail van het hek mogelijk. Betere krachtoverbrenging en een aantrekkelijker uiterlijk zijn het resultaat.

De grote en de kleine poortvleugel

Met een kleine poortvleugel voor voetgangers hebt u gewoonlijk een zwakkere aandrijving nodig dan met een grote poortvleugel. Met de mogelijkheid om operators te combineren, kunt u geld en een te grote operator besparen.

Gemengde bediening is mogelijk met de twist 200 E/EL en twist XL operatoren*.

* twist 200 E/EL-bedieningen en twist 350-/XL-bedieningen kunnen alleen worden bediend in combinatie met de "twist XS"-ombouwset (art. nr. 3248V000).

Technische beschrijving

Temperatuurbereik
-30°C tot +70°C
Gewicht poortvleugel
Max. 700 kg
Poortvleugel breedte
Max. 4,0 m
Bewegingsslag
450 mm
Stroomvoorziening
AC 220 / 240 V
Motorspanning
DC 24 V
Nominale frequentie
50/60 Hz
Beschermingsklasse
Rijden: IP44 Controle: IP65

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Summer Twist 350

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.