Summer Twist 350 Rapido
Summer Twist 350 Rapido

Summer Twist 350 Rapido

snel. sneller. rapido.

In vergelijking met de twist 350 heeft de twist 350 rapido draaipoortaandrijving een tot 30% hogere schuifsnelheid van max. 27 mm/s. De elektrische werfhekaandrijving voor draaipoorten verplaatst poorten tot 3 m poortvleugelbreedte en 300 kg poortvleugelgewicht veilig en snel.

€ 1.078,15
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

twist 350 rapido, 2-vleugelig (SOMloq2)

 • incl. 2x twist 350 rapido draaipoortaandrijving
 • Besturingseenheid in behuizing
 • Beslag voor palen en vleugels
 • Radio-ontvanger SOMup4 FM 868,95 MHz (SOMloq2), insteekbaar
 • 4-commando handzender Pearl Vibe (# 4019V000)

Voordelen van het product

 • Verhoogde stuwkracht maakt snel openen en sluiten mogelijk
 • draaideuraandrijvingen kunnen universeel op de rechter- of linkerdeurvleugel worden gemonteerd en gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd
 • geschikt voor naar buiten openende poorten met speciaal beslag
 • het door SOMMER ontwikkelde en gepatenteerde remsysteem maakt de aandrijving zeer bestendig - ook bij extreme krachten tot 2 ton (bijv. door windbelasting of als inbraakbeveiliging in geval van vandalisme)
 • snelle installatie en eenvoudige elektrische aansluiting
 • betrouwbare regeling met talrijke instelmogelijkheden
 • betere bescherming tegen ongevallen dankzij elektronisch gestuurde krachtmeting DPS (Dynamic Power System)
 • zelfvergrendelend, zonder elektrisch slot tot 3 m
 • De aandrijving kan handmatig en gemakkelijk in elke stand worden ontgrendeld (bv. bij stroomuitval)
 • verkorte zachte loop voor sneller openen en sluiten
 • met roestvrijstalen precisiespindel en roestvrijstalen duwbuis
 • Behuizing van roestvrije materialen zoals aluminium en met glasvezel versterkte weerbestendige kunststof Onderhoudsvrije aandrijving met lange levensduur
 • optionele veiligheidsvoorzieningen kunnen gemakkelijk worden aangesloten (bv. waarschuwingslicht, lichtbarrière of elektrisch slot)

Verdere voordelen

Veiligheid door hoog draagvermogen

Het gepatenteerde remsysteem beschermt de motorreductor tegen mechanische overbelasting. De aandrijving is bestand tegen extreme krachten tot 2 ton, bijvoorbeeld als gevolg van windbelasting, vandalisme of inbraakpogingen.

Optimaal gebruik van kracht door zacht lopen

Efficiënt gebruik van kracht wordt gegarandeerd door een gecontroleerde zachte aanloop in de vorm van een helling, die onnodig krachtverlies voorkomt.

Functies die het dagelijks leven vergemakkelijken

De loopdeurfunctie kan worden gebruikt om slechts één vleugel van de poort te openen en toegang te krijgen tot het terrein, b.v. met de fiets. Zo bespaart u een extra tuindeur en kunt u uw ingangsbreedte volledig benutten. Met automatisch sluiten bent u er zeker van dat het hek altijd achter u gesloten is. Na het passeren van de fotocel sluit het hek automatisch na een ingestelde tijd.

Bescherming tegen ongevallen door elektronisch gestuurde krachtmeting

De bestuurder leert zelfstandig en rijdt dankzij het Dynamic Power System (DPS) op de zuinigste manier. Hij past zich aan de omringende situatie aan en rijdt altijd met dezelfde snelheid. Obstakels betekenen dat de aandrijving plotseling meer vermogen nodig heeft. In dit geval, stopt het of keert om. Dit voorkomt persoonlijk letsel of schade aan eigendommen.

Veiligheid door zelfvergrendeling

Wanneer wordt geprobeerd de operator open te duwen, gaat hij de kracht tegen door middel van zelfvergrendeling. Zelfs wanneer de deuren gesloten zijn en blootstaan aan sterke wind, duwt de aandrijving onafhankelijk tegen de windbelasting.

Stroomuitval - wat dan?

Om uw deur ook bij stroomuitval te kunnen openen, kan de mechanische noodontgrendeling handmatig met een sleutel worden bediend. Zelfs als er veel druk op de bediener staat, kan het ontgrendelingsmechanisme met weinig moeite worden ontgrendeld en kunt u uw eigendom betreden.

Goed doordacht tot in het laatste detail

Aangezien de kabeluitgang zich niet aan de onderzijde bevindt, wordt schade aan de kabel door slepen over de grond vermeden. Dit maakt een lagere montagehoogte op de stabiele onderrail van het hek mogelijk. Betere krachtoverbrenging en een aantrekkelijker uiterlijk zijn het resultaat.

De grote en de kleine poortvleugel

Met een kleine poortvleugel voor voetgangers hebt u gewoonlijk een zwakkere aandrijving nodig dan met een grote poortvleugel. Met de mogelijkheid om operators te combineren, kunt u geld en een te grote operator besparen.

Technische beschrijving

Temperatuurbereik
-30°C tot +70°C
Gewicht poortvleugel
Max. 300 kg
Poortvleugel breedte
Max. 3,0 m
Bewegingsslag
495 mm
Stroomvoorziening
AC 220 / 240 V
Motorspanning
DC 24 V
Nominale frequentie
50/60 Hz
Beschermingsklasse
IP44

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Summer Twist 350 Rapido

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.