Bari
Bari

Bari

Onze Bari poort is een eenvoudige maar elegante looppoort in een zwaar ontwerp. Met zijn eenvoudige, geometrische ontwerp is het de ideale aanvulling op het hek met dezelfde naam.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 518,57
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Bari

PRODUCTOMSCHRIJVING

Onze Bari looppoort is precies wat u zoekt voor wie van eenvoudige elegantie houdt. Met zijn strakke, geometrische vormgeving is het de ideale aanvulling op het gelijknamige Bari hekwerkmodel. De Bari poort is verkrijgbaar in een hoogte van 100 cm, de breedte is ook 100 cm.

Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, vermeld gewoon de gewenste RAL-kleur bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering inbegrepen zijn 2 palen (60 x 60 mm) om in beton te storten of zonder meerprijs te pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Bovendien wordt de poort geleverd met verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De afmetingen hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, wat betekent dat de totale breedte bij montage op hekpalen (60 x 60 cm) 122 cm bedraagt

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm. Poortbreedte
C = 3 cm

Technische Beschreibung

{0}

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Bari

[0/]
Product added to compare.