Novara
Novara

Novara

Een elegant gebogen, moderne looppoort in zware uitvoering en solide afwerking vertegenwoordigt de Novara toegangspoort.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.031,04
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Novara, zware uitvoering

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze elegant gebogen looppoort in zware uitvoering overtuigt door zijn solide afwerking en stoere uitstraling. Dit model is momenteel verkrijgbaar in hoogtes van 80 cm tot 120 cm met een breedte van 100 cm. Speciale maten zijn mogelijk op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op.

Wat het oppervlak betreft, hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering zijn zonder meerprijs 2 staanders (60 x 60 mm) voor plaatsing in beton of pluggen inbegrepen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Bovendien wordt de poort geleverd met verstelbare scharnieren, een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, wat betekent dat de totale breedte 120 cm is wanneer het op hekpalen (6 x 6 cm) gemonteerd is.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm. Poortbreedte
C = 3 cm

Technische Beschreibung

{0}

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Novara

[0/]
Product added to compare.