Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam

Met de Amsterdam poort in zware uitvoering bieden wij u een solide, klassieke inrijpoort met gewelfd profiel, ingewerkte sierbogen, aangelaste sierpunten en dubbele rij spijlen onderaan.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 686,34
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Amsterdam

PRODUCTOMSCHRIJVING

Met de Amsterdam poort krijgt u een stevige, klassieke inrijpoort met gewelfd profiel, ingewerkte sierbogen, aangelaste sierpunten en dubbele rij spijlen onderaan.

De Amsterdam gate is verkrijgbaar in twee hoogtes: 100 cm/125 cm of 150 cm/175 cm (buitenzijden/midden in beide gevallen). De standaardbreedte is 100 cm. Voor het oppervlak heeft u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering zijn 2 staanders (60 x 60 mm) voor plaatsing in beton of pluggen inbegrepen, naar keuze ook 2 muurplaten en een muurstop zonder meerprijs. Verder wordt de poort geleverd inclusief verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en 3 sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van de deur. Dit komt overeen met een totale breedte bij montage op poortpalen (6 x 6 cm) van 120 cm.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Amsterdam

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.