Bolzano - Licht
Bolzano - Licht
Bolzano - Licht
Bolzano - Licht

Bolzano - Licht

De lichte versie van de Bolzano-toegangsdeur is bovenaan voorzien van ingelaste sierringen tussen de dubbele dwarsbalken en bollen die aan de bovenkant van de verticale balken zijn gelast.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 233,87
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Bolzano, lichte uitvoering

PRODUCTOMSCHRIJVING

Eenvoudig en onopvallend elegant: de lichte versie van het Bolzano toegangshek heeft bovenaan tussen de dubbele dwarsbalken ingelaste sierringen en op de verticale spijlen ingelaste bollen. Zijn eerder neutrale look zet uw woning in het juiste licht en geeft hem alle ruimte om te werken.

In de hoogte kunt u kiezen tussen 60 cm, 80 cm en 100 cm, de breedte is standaard 100 cm. Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Deze lichtgewicht versie maakt gebruik van kokerprofielen van 30 x 30 mm en rondstaal met een diameter van 12 mm. Zonder extra kosten worden 2 palen (40 x 40 mm) meegeleverd voor plaatsing in beton of deuvels, evenals verstelbare scharnieren en een eenvoudige vergrendelingsbout.

Een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels, alsmede bijpassende muurplaten of muurstoppen vindt u in onze rubriek accessoires.

Deze deur is ook verkrijgbaar in een zware uitvoering.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van de poort, wat betekent dat de totale breedte 116 cm is wanneer deze op poortpalen (4 x 4 cm) is gemonteerd.

Bitmap Einzeltor

A = 4 cm. Scharnieren
B = 100 cm. Poortbreedte
C = 2 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
30 x 30 mm
Horizontale kaderprofielen:
30 x 20 mm
Verticale ronde staven:
Ø 12 mm. ( massief rond ijzer )
Hartafstand spijlen
136 mm.
Diameter cirkels:
Ø 120 mm.
Afmeting paal:
40 x 40 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 14 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 6 cm.

Verwandte Produkte

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Bolzano - Licht

[0/]
Product added to compare.