Roma
Roma
Roma

Roma

Een moderne poort voor iedereen met een voorliefde voor het buitengewone. De Roma enkele poort heeft een ongewoon design met solide afwerking.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 640,59
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Roma

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het Roma-model is een moderne poort voor alle eigenaars van onroerend goed die enerzijds een voorkeur voor iets speciaals hebben en anderzijds van modern houden. Het heeft een ongewoon ontwerp met solide vakmanschap. Deze poort is momenteel verkrijgbaar in een hoogte van 100 cm, de breedte is eveneens 100 cm. Speciale afmetingen zijn uiteraard mogelijk op aanvraag.

Wat het oppervlak betreft, hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering inbegrepen zijn 2 palen (60 x 60 mm) om in beton te storten of zonder meerprijs te pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Bovendien wordt de poort geleverd met verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van de deur. Dit betekent dat de totale breedte bij montage op poortpalen (6 x 6 cm) 120 cm is.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm. Poortbreedte
C = 3 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
230 mm.
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Roma

[0/]
Product added to compare.