Royal
Royal
Royal
Royal
Royal
Royal
Royal

Royal

De poort Royal laat uw eigen huis weer eens echt tot zijn recht komen. Met een dubbele boog van twee rijen met decoratieve boogvulling, opgelaste decoratieve spikes, een verdere, even kunstig bewerkte rij spijlen in het onderste gedeelte en het barokke decoratieve element in het midden, vertegenwoordigt het de belichaming van nostalgische smeedijzerkunst.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 940,55
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Royal

PRODUCTOMSCHRIJVING

De rijkelijk ontworpen nobele poort Royal laat uw huis echt tot zijn recht komen. Met zijn dubbele boog van twee rijen met sierlijke boogvulling, de aangelaste sierpinnen, een verdere, even uitvoerig bewerkte rij spijlen in het onderste gedeelte en het barokke sierelement in het midden is het de belichaming van nostalgische smeedijzerkunst.

Dit model heeft een hoogte van 150 cm tot 175 cm (buitenranden/midden) en een breedte van 100 cm. Ook hier hebt u de keuze uit verzinkte en gepoedercoate afwerkingen in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). U kunt kiezen uit andere RAL-kleuren als speciale kleuren. Gelieve de gewenste RAL-kleur te vermelden bij het invullen van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering zijn 2 staanders (60 x 60 mm) voor plaatsing in beton of pluggen inbegrepen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop zonder meerprijs. Bovendien wordt de Royal poort geleverd met verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, wat betekent dat de totale breedte 120 cm is wanneer het op hekpalen (6 x 6 cm) gemonteerd is.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 102 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Royal

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.