Stresa
Stresa

Stresa

De Stresa looppoort bereikt een harmonieuze verschijning met zijn moderne kogelkoppen en de vierkanten die tussen de bovenste dwarsbalken zijn gelast. De hoogwaardige afwerking en de gunstige prijs zorgen voor een optimale prijs-prestatieverhouding.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 650,76
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Stresa

PRODUCTOMSCHRIJVING

Met zijn moderne kogeleinden en de tussen de bovenste dwarsbalken ingelaste vierkanten is de hoogwaardig verwerkte looppoort Stresa een echte blikvanger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden dit model aan in een hoogte van 100 cm, de breedte is ook 100 cm.

Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering inbegrepen zijn 2 staanders (60 x 60 mm) om zonder meerprijs in beton te storten of op te pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Het model Stresa wordt geleverd met verstelbare scharnieren, een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, d.w.z. de totale breedte is 120 cm bij montage op hekpalen (6 x 6 cm).

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 102 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
140 mm.
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Stresa

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.