Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano

Bolzano

De Bolzano looppoort in zware uitvoering heeft bovenaan een gebogen dubbele boog met ingelaste sierringen en aangelaste bollen als verdere decoratieve elementen.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 660,92
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Bolzano, zware uitvoering

PRODUCTOMSCHRIJVING

De eenvoudig en onopvallend vormgegeven poort model Bolzano in zware uitvoering heeft bovenaan een gebogen dubbele boog met ingelaste sierringen en aangelaste bollen op de verticale spijlen als verdere decoratieve elementen.

Dit elegante toegangshek is verkrijgbaar in een hoogte van 100 cm/125 cm (buitenzijden/midden). De breedte is standaard 100 cm. Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Als u een andere RAL-kleur wenst, zijn speciale kleuren altijd mogelijk. Gelieve de gewenste RAL-kleur te vermelden bij het invullen van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering inbegrepen zijn 2 palen (60 x 60 mm) om in beton te storten of zonder meerprijs te pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Bovendien wordt de poort geleverd met verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

Deze metalen poort is ook verkrijgbaar in een lichte versie.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, hetgeen betekent dat de totale breedte bij montage op hekpalen (6 x 6 cm) 122 cm bedraagt.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
140 mm.
Diameter cirkels:
Ø 120 mm.
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Bolzano

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.