Palermo
Palermo
Palermo
Palermo
Palermo
Palermo

Palermo

Met zijn klassieke boog en moderne decoratieve elementen (gelaste kogels op de verticale spijlen en ingewerkte sierringen) creëert onze Palermo inkom- of looppoort een harmonieuze combinatie van twee stijlen. De tweede rij spijlen zorgt voor extra stabiliteit en een evenwichtige uitstraling.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 686,34
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Palermo

PRODUCTOMSCHRIJVING

Met zijn klassieke boog en de gelaste kogels op de verticale spijlen en de ingewerkte sierringen als moderne decoratieve elementen, creëert onze Palermo inkom- of looppoort de harmonieuze combinatie van twee stijlen. De tweede rij spijlen zorgt voor extra stabiliteit en een evenwichtige uitstraling.

De Palermo poort is verkrijgbaar in twee hoogtes: 100 cm/125 cm of 150 cm/175 cm (buitenzijden/midden in beide gevallen). De standaardbreedte is 100 cm. Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Indien u een andere RAL-kleur als speciale kleur wenst, gelieve dit te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal worden gebruikt om deze poort voor zwaar gebruik te vervaardigen. De levering omvat 2 palen (60 x 60 mm) voor plaatsing in beton of pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Verder wordt de poort geleverd inclusief verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, wat betekent dat de totale breedte 120 cm is wanneer het op hekpalen (6 x 6 cm) gemonteerd is.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Diameter cirkels:
Ø 120 mm.
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Palermo

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.