Napoli - Licht
Napoli - Licht
Napoli - Licht

Napoli - Licht

Als u op zoek bent naar een goedkoop, eenvoudig inrijhek met een klassieke uitstraling, is het Napoli-model met de aangelaste sierpunten precies wat u nodig hebt.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 213,53
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Napels

PRODUCTOMSCHRIJVING

Als u op zoek bent naar een goedkoop, eenvoudig inrijhek met een klassieke uitstraling, is het Napoli-model met de aangelaste sierpunten precies wat u zoekt. Met een breedte van 100 cm, kunt u kiezen tussen hoogtes van 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Wat het oppervlak van de looppoort betreft, kunt u kiezen tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn beschikbaar als speciale kleuren, gelieve uw gewenste RAL-kleur te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Deze lichtgewicht versie maakt gebruik van kokerprofielen van 30 x 30 mm en rondstaal met een diameter van 12 mm. Bij de levering zijn 2 staanders (40 x 40 mm) voor plaatsing in beton of pluggen inbegrepen, evenals verstelbare scharnieren en een eenvoudige vergrendelingsbout - zonder meerprijs.

Een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels, alsmede bijpassende muurplaten of muurstoppen vindt u in onze rubriek accessoires.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van de poort, de totale breedte wanneer gemonteerd op poortpalen (4 x 4 cm) is 116 cm.

Bitmap Einzeltor

A = 4 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 2 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
30 x 30 mm
Horizontale kaderprofielen:
30 x 20 mm
Verticale ronde staven:
Ø 12 mm. ( massief rond ijzer )
Hartafstand spijlen
133 mm.
Afmeting paal:
40 x 40 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 14 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 6 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Napoli - Licht

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.