Verona - Licht
Verona - Licht
Verona - Licht
Verona - Licht

Verona - Licht

Het eenvoudige maar mooie toegangshek Verona is voorzien van stijlvol decoratief kantwerk omlijst door een boogvormige kruisbloem.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 223,70
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Verona

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze prachtige, stijlvolle toegangspoort heeft ingewikkeld ontworpen decoratieve punten omlijst door een decoratieve boog. Wij produceren het model Verona in hoogtes van 60 cm, 80 cm en 100 cm met een standaardbreedte van 100 cm.

Zoals bij al onze looppoorten kunt u kiezen tussen gegalvaniseerde en gepoedercoate oppervlakken in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Natuurlijk zijn ook andere RAL-kleuren als speciale kleuren leverbaar. Geef bij het afronden van uw bestelling aan welke kleur uw voorkeur heeft.

Deze lichte constructie maakt gebruik van kokerprofielen van 30 x 30 mm en rondstaal met een diameter van 12 mm. Zonder extra kosten worden 2 palen (40 x 40 mm) meegeleverd voor plaatsing in beton of deuvels, evenals verstelbare scharnieren en een eenvoudige vergrendelingsbout.

Een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels, alsmede bijpassende muurplaten of muurstoppen vindt u in onze rubriek accessoires.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, d.w.z. de totale breedte is 116 cm bij montage op hekpalen (4 x 4 cm).

Bitmap Einzeltor

A = 4 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 2 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
30 x 30 mm
Horizontale kaderprofielen:
30 x 20 mm
Verticale ronde staven:
Ø 12 mm. ( massief rond ijzer )
Hartafstand spijlen
110 mm.
Afmeting paal:
40 x 40 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 14 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 6 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Verona - Licht

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.