Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam

Met de inrijpoort Amsterdam krijg je een enorme, tweevoudige ingang met een gebogen profiel in uitgebreide verwerking. Twee barok-stijl roeien met decoratieve fooien en geïncorporeerde decoratieve bogen geven een klassieke look.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.512,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Inrijpoort Amsterdam

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het Amsterdam model geeft je een enorme, tweevoudige poort met een gebogen profiel in uitgebreide verwerking. Twee barok-stijl roeien met decoratieve fooien en geïncorporeerde decoratieve bogen bieden een klassieke, gebogen blik.

Het hek is 150 cm aan de buitenkant, midden 200 cm. Moet niet beschikbaar zijn voor standaard widths van 272 cm tot 500 cm, we zullen ook blij zijn om u een gebruikelijke productie te bieden volgens uw wensen. De breedte verwijst naar de binnenste breedte zonder poortposten of muurpanelen.

Deze poort is verkrijgbaar in gegalvaniseerd of gepoedercoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn beschikbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Bij de levering zijn 2 palen voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, evenals een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerschroef. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Wij hebben ook geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen in ons assortiment onder de rubriek Accessoires. Daar vindt u ook zuilen in beton of zandsteen met een aantrekkelijk uiterlijk om uit te kiezen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Amsterdam

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.