Verona
Verona
Verona
Verona
Verona
Verona
Verona

Verona

Onze inrijpoort Verona combineert eenvoudige schoonheid en hoogwaardigheidsambtenaarschap met geladen decoratie fooien geïnstalleerd door buigen. Additionele stabiliteit zorgt ervoor dat de gebogen transverse strut.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.695,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Verona

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ons Verona-model combineert eenvoudige schoonheid en hoogwaardig vakmanschap met opgelaste decoratieve punten omlijst door stijlvolle gebogen uiteinden. Extra stabiliteit wordt geboden door de gebogen dwarsbalk. Deze deur is verkrijgbaar in hoogtes van 100 cm (buitenzijden) tot 150 cm (midden) en in vijf breedtes van 300 cm tot 500 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder doelpalen of wandpanelen. Speciale maten zijn ook geen probleem voor ons, neem gewoon contact met ons op.

Deze poort is verkrijgbaar in gegalvaniseerd of gepoedercoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn beschikbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Bij de levering zijn 2 palen voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, evenals een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerschroef. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Wij hebben ook geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen in ons assortiment onder de rubriek Accessoires. Daar vindt u ook zuilen in beton of zandsteen met een aantrekkelijk uiterlijk om uit te kiezen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
110 mm.
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Verona

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.