Torino
Torino
Torino
Torino
Torino
Torino
Torino
Torino
Torino

Torino

Mediterrane landhuis flair wordt verspreid door onze vleugel poort Torino. Rechte lijnen, een sierlijke krul met twee rijen spijlen en mooie sierbogen ronden het uiterlijk af.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.330,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Torino

PRODUCTOMSCHRIJVING

Ons Torino poortmodel straalt een mediterrane landhuis flair uit. Rechte lijnen, een dubbele rij decoratief kant en mooie sierbogen ronden het barokke uiterlijk af. Dit deurmodel is verkrijgbaar in hoogtes van 100 cm en 150 cm met een breedte van 272 cm tot 500 cm (vrije breedte). De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder poortpalen of muurpanelen. Op verzoek kunnen wij deze poort ook produceren in speciale afmetingen volgens uw specificaties.

Voor het oppervlak kunt u kiezen tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in de standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn mogelijk als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te specifiëren bij het afronden van de bestelling.

Bij de levering zijn, zonder meerprijs, 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout.

In de rubriek accessoires vindt u geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen, alsook decoratieve zuilen van beton of zandsteen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Torino

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.