Oxford
Oxford
Oxford
Oxford
Oxford
Oxford
Oxford

Oxford

De Oxford draaipoort staat voor klassieke elegantie die het best harmonieert met onze zandstenen pilaren. Deze inrijpoort met gebogen uiteinde, decoratieve spikes, ingelegde sierbogen en een tweede rij stijlen is geschikt voor wie van traditie houdt.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.507,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Oxford

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het Oxford-model staat voor klassieke elegantie, die het best harmonieert met onze zandstenen zuilen. Deze draaipoort met zijn gebogen uiteinde, decoratieve bovenbladen, ingelegde sierbogen en een tweede rij stijlen is geschikt voor alle tuinbezitters die van traditioneel en klassiek houden.

Het dubbele hek is verkrijgbaar in hoogtes van 100 cm tot 150 cm of 150 cm tot 200 cm (buitenmidden telkens). U kunt kiezen tussen de standaardbreedtes van 272 cm tot 500 cm of contact met ons opnemen voor een speciaal ontwerp. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder doelpalen of wandpanelen.

Voor het oppervlak van deze poort heeft u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Zonder meerprijs zijn 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout bij de levering inbegrepen

Wij hebben ook geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen in de rubriek accessoires van ons assortiment. Daar vindt u ook zuilen van beton of zandsteen in een aantrekkelijke look om uit te kiezen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x deurbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Oxford

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.