Locarno
Locarno
Locarno
Locarno
Locarno
Locarno
Locarno

Locarno

Wij bieden u een mooie, klassieke vleugelpoort met het model Locarno. Met zijn gebogen uiteinde, de decoratieve punten en een tweede rij spijlen met geïntegreerde sierbogen onderaan, belichaamt hij de harmonie van klassieke elegantie en hoogwaardig vakmanschap.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.484,54
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Inrijpoort Locarno

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze mooie, klassieke inrijpoort met haar gebogen uiteinde, decoratieve uiteinden en een tweede rij stijlen met decoratieve bogen onderaan ingewerkt, belichaamt harmonie en klassieke elegantie.

Het model Locarno is verkrijgbaar in twee hoogten, van 100 cm tot 150 cm of van 150 cm tot 200 cm (buitenmidden telkens). U kunt standaard kiezen tussen de beschikbare breedtes van 272 cm tot 500 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder doelpalen of wandpanelen. Speciale ontwerpen in de door u gewenste afmetingen zijn voor ons ook geen probleem

Deze poort is gegalvaniseerd en gepoedercoat verkrijgbaar in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005), andere RAL-kleuren zijn als speciale kleuren verkrijgbaar. Gelieve uw gewenste RAL kleur hiervoor te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout zijn bij de levering inbegrepen, uiteraard zonder meerprijs

Passende aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen vindt u in de rubriek accessoires. Ook zuilen van beton of zandsteen met een edele uitstraling zijn er verkrijgbaar.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Locarno

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.