Palermo
Palermo
Palermo

Palermo

De perfecte combinatie van klassiek en modern wordt gecreëerd door onze draaipoort Palermo, met zijn klassieke schommel en moderne decoratieve elementen. Aangelaste bollen en sierringen die tussen de bovenste dubbele boog zijn aangebracht, zorgen voor een evenwichtige aanblik naast de onderste rij spijlen.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.628,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Palermo

PRODUCTOMSCHRIJVING

De perfecte combinatie van klassiek en modern wordt gecreëerd door onze draaipoort Palermo met haar aantrekkelijke curve en moderne decoratieve elementen. Aangelaste kogels en sierringen die tussen de bovenste dubbele boog en de onderste rij spijlen zijn aangebracht, zorgen voor een evenwichtig totaalbeeld.

Het model Palermo is verkrijgbaar in hoogtes van 100 cm tot 150 cm of 150 cm tot 200 cm (buitenmidden telkens). De selecteerbare breedtes variëren van 272 cm tot 500 cm - indien u een andere breedte wenst, bieden wij u graag een ontwerp op maat volgens uw wensen. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder poortpalen of muurpanelen.

Voor het oppervlak van deze poort heeft u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Bij de levering zijn zonder extra kosten 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, evenals een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout

In onze afdeling accessoires vindt u geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen en zuilen van beton of zandsteen in een aantrekkelijk design.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Diameter cirkels:
121 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwandte Produkte

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Palermo

[0/]
Product added to compare.