Geneve
Geneve
Geneve
Geneve
Geneve
Geneve
Geneve

Geneve

Het heldere design zonder franje kenmerkt onze Geneve draaipoort en maakt het de ideale poort voor liefhebbers van modern design.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.139,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Genève

PRODUCTOMSCHRIJVING

Een helder, rechtlijnig ontwerp kenmerkt ons Geneve model en maakt het tot de ideale poort voor liefhebbers van modern uiterlijk en design. Wij produceren de Geneve inrijpoort in hoogtes van 80 cm, 100 cm en 120 cm in zes breedtes van 272 cm tot 400 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder poortpalen of muurpanelen. Speciale afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk op aanvraag.

Zoals bij al onze modellen kunt u kiezen tussen een eenvoudige gegalvaniseerde of gepoedercoate afwerking. Voor de coating kunt u kiezen tussen onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn mogelijk als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te specifiëren bij het afronden van de bestelling.

Bij de levering zijn zonder meerprijs inbegrepen: 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerschroef.

Neem ook een kijkje in onze accessoires sectie. Daar vindt u passende opritten, poortopeners, intercom- of videosystemen en pilaren van beton of zandsteen in een hoogwaardige look.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
136 mm
Diameter cirkels:
121 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwandte Produkte

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Geneve

[0/]
Product added to compare.