Bari
Bari

Bari

Het moderne toegangshek Bari oogt met zijn duidelijke geometrische vormgeving in een eenvoudige elegantie en maakt bijzonder gunstige prijzen mogelijk.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.104,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Bari

PRODUCTOMSCHRIJVING

De elegante inrijpoort Bari met zijn duidelijke geometrische vormgeving overtuigt niet alleen door zijn moderne uitstraling, maar ook door zijn gunstige prijs. Hij is verkrijgbaar in hoogtes van 100 cm, 120 cm en 150 cm met een breedte van 272 cm tot 500 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder doelpalen of wandpanelen. Speciale ontwerpen zijn mogelijk, neem gewoon contact met ons op.

Voor het oppervlak heeft u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat, voor de coating kunt u kiezen uit onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn mogelijk als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te specifiëren bij het afronden van de bestelling.

Bij de levering zijn, zonder meerprijs, 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout.

Wij bieden ook bijpassende operatoren, poortopeners, intercom- of videosystemen als toebehoren, evenals zuilen van beton of zandsteen met een aantrekkelijk uiterlijk.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand lange spijlen:
136 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Bari

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.