Stresa
Stresa
Stresa

Stresa

De eenvoudige, moderne vleugelpoort Stresa overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en zijn gunstige prijs. Aangelaste ballen en vierkanten tussen de bovenste dwarsbalken zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.250,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Stresa

PRODUCTOMSCHRIJVING

Het eenvoudig-moderne vleugelhek Stresa overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en zijn gunstige prijs. Aangelaste bollen en ruiten tussen de bovenste dwarsbalken zorgen voor een harmonieus totaalbeeld. Hij wordt vervaardigd in hoogtes van 100 cm, 120 cm en 150 cm en in zeven breedtes van 272 cm tot 500 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder doelpalen of wandpanelen. Als u een speciale maat wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Zoals bij al onze modellen kunt u kiezen tussen een eenvoudige gegalvaniseerde of gepoedercoate afwerking. Voor de coating kunt u kiezen tussen onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Bij de levering zijn inbegrepen: 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerschroef, alles zonder meerprijs.

Onder de rubriek accessoires vindt u bijpassende aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen en decoratieve zuilen van beton of zandsteen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
140 mm.
Afmeting vierkant:
90 mm.
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Stresa

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.