Voor eisen buiten de norm: op maat gemaakte hekken

Mensen speciale eisen hebben meer dan standaard oplossingen nodig. Daarom bieden we niet alleen hoge kwaliteit, bevoorrechte hekken, loop- en inrijpoorten, maar wij zijn ook gespecialiseerd in productie op maat.

We fabriceren onze volledige assortiment volgens uw eisen - kies gewoon uw persoonlijke favoriete look. De voorbereiding van de productie op maat omvat een gedetailleerd gesprek met u. Wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail en bellen u uiteraard terug op een afspraak van uw keuze.

Hoogteverschil is geen probleem: Als uw eigendom op een helling ligt, moeten hellingen of dalingen worden gecompenseerd. Door onze eigen productie kunnen wij ook zeer veeleisende hekwerkoplossingen voor u realiseren. Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Chique en elegant rond de bocht: U wilt visuele elegantie en lichtheid en wilt uw omheining niet onderbreken met een hoekpaal of een kolom? Dan kunnen wij ook individueel gebogen omheiningselementen voor u vervaardigen. Elke buigingshoek is mogelijk om de omheining aan te passen aan de vorm van uw eigendom. Wij geven u graag advies en zien uit naar uw telefoontje.
Product added to compare.