Looppoorten

Een looppoort is het visitekaartje van zowel uw huis als tuin. De poort moet er fraai uitzien en tegelijkertijd ongenode gasten weghouden. Kortom, een metalen looppoort is de kers op de taart van elk hekwerk. Bij Gebron Hekspecialist besteden we er veel aandacht aan. U kunt kiezen voor klassieke modellen, maar ook voor strakke, moderne looppoorten die perfect passen bij uw nieuwbouwvilla.

vanaf € 213,53
Als u op zoek bent naar een goedkoop, eenvoudig inrijhek met een klassieke uitstraling, is het Napoli-model met de aangelaste sierpunten precies wat u nodig hebt.
Meer informatie
vanaf € 538,91
De Geneve poort in een zware uitvoering verfraait met zijn heldere design en no-frills look elke ingang.
Meer informatie
vanaf € 549,08
De zware versie van onze Torino-toegangsdeur heeft bovenaan aangelaste sierpunten en onderaan een extra rij stangen met ingebouwde sierbogen, alsook versterkte buitenstijlen.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Met zijn klassieke boog en moderne decoratieve elementen (gelaste kogels op de verticale spijlen en ingewerkte sierringen) creëert onze Palermo inkom- of looppoort een harmonieuze combinatie van twee stijlen. De tweede rij spijlen zorgt voor extra stabiliteit en een evenwichtige uitstraling.
Meer informatie
vanaf € 660,92
De Bolzano looppoort in zware uitvoering heeft bovenaan een gebogen dubbele boog met ingelaste sierringen en aangelaste bollen als verdere decoratieve elementen.
Meer informatie
vanaf € 233,87
In het lichte ontwerp van de Torino looppoort zorgen aan de bovenkant aangelaste decoratieve punten en een tweede rij stangen met decoratieve bogen voor een mediterrane look.
Meer informatie
vanaf € 650,76
De Stresa looppoort bereikt een harmonieuze verschijning met zijn moderne kogelkoppen en de vierkanten die tussen de bovenste dwarsbalken zijn gelast. De hoogwaardige afwerking en de gunstige prijs zorgen voor een optimale prijs-prestatieverhouding.
Meer informatie
vanaf € 940,55
De poort Royal laat uw eigen huis weer eens echt tot zijn recht komen. Met een dubbele boog van twee rijen met decoratieve boogvulling, opgelaste decoratieve spikes, een verdere, even kunstig bewerkte rij spijlen in het onderste gedeelte en het barokke decoratieve element in het midden, vertegenwoordigt het de belichaming van nostalgische smeedijzerkunst.
Meer informatie
vanaf € 640,59
Een moderne poort voor iedereen met een voorliefde voor het buitengewone. De Roma enkele poort heeft een ongewoon design met solide afwerking.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Voor al diegenen die een zwak hebben voor het traditionele, raden wij aan een kijkje te nemen bij onze Oxford poort. Het kunstig vervaardigde gebogen uiteinde, de decoratieve punten, de ingewerkte sierbogen en een tweede rij stijlen belichamen het Britse stijlbewustzijn in perfecte harmonie.
Meer informatie
vanaf € 640,59
De visueel evenwichtige, moderne Milano looppoort met zijn eenvoudige, heldere vormgeving heeft bovenaan tussen de dubbele dwarsbalken ingelaste vierkante elementen.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Klassieke elegantie wordt belichaamd door onze Meerbeek inrijpoort met gebogen boog bovenaan, ingewerkte sierbogen in barokstijl, aangelaste sierpunten en dubbele rij spijlen, eveneens met sierbogen onderaan.
Meer informatie
vanaf € 233,87
De lichte versie van de Bolzano-toegangsdeur is bovenaan voorzien van ingelaste sierringen tussen de dubbele dwarsbalken en bollen die aan de bovenkant van de verticale balken zijn gelast.
Meer informatie
vanaf € 686,34
De robuuste versie van onze Antwerpse looppoort is gemaakt van hoogwaardig staal met aangelaste sierpunten en heeft een kunstig gebogen dubbele boog met ingewerkte sierringen, evenals een dubbele rij stangen aan de onderkant.
Meer informatie
vanaf € 335,00
De lichtgewicht versie van onze Antwerpse poort is ook gemaakt van hoogwaardig massief staal met aangelaste sierpunten. De stabiliteit wordt verzekerd door twee dwarsbalken van kokerprofielen met daartussen gelaste ringen.
Meer informatie
vanaf € 686,34
Met de Amsterdam poort in zware uitvoering bieden wij u een solide, klassieke inrijpoort met gewelfd profiel, ingewerkte sierbogen, aangelaste sierpunten en dubbele rij spijlen onderaan.
Meer informatie
vanaf € 518,57
Onze Bari poort is een eenvoudige maar elegante looppoort in een zwaar ontwerp. Met zijn eenvoudige, geometrische ontwerp is het de ideale aanvulling op het hek met dezelfde naam.
Meer informatie
vanaf € 1.031,04
Een elegant gebogen, moderne looppoort in zware uitvoering en solide afwerking vertegenwoordigt de Novara toegangspoort.
Meer informatie
vanaf € 518,57
Onze Bari poort is een eenvoudige maar elegante looppoort in een zwaar ontwerp. Met zijn eenvoudige, geometrische ontwerp is het de ideale aanvulling op het hek met dezelfde naam.
Meer informatie

Wij zijn gevestigd in Winterswijk, in de Achterhoek. Bescheiden mensen, maar niet als het om ons hekwerk gaat. Dan noemen we ons graag dé hekspecialist. Want ja, als je al ruim 25 jaar naar volle tevredenheid van klanten de beste smeedijzeren looppoorten en hekken levert, dan ga je vanzelf een beetje naast je schoenen lopen.


Wees gerust: ook voor u maken we graag de mooiste looppoort in onze eigen werkplaats. En misschien nog wel meer dan bij onze hekken, besteden onze lassers en metaalbewerkers daar de grootste aandacht aan. Een poort moet zowel fraai als oerdegelijk zijn. Ze worden dagelijks gebruikt, daarom is er extra aandacht voor de scharnierende delen. 

Kwaliteit waarborgen we door constante controle momenten tijdens het hele productieproces. Voor een extra lange levensduur verzinken we de poorten volbad. Wij hechten de grootste waarde aan robuuste materialen met een lange levensduur en weinig onderhoud. De hoogwaardige galvanisatie van onze poorten volgens DIN 1461 zorgt voor extreme weerbestendigheid en een tijdloos elegant uiterlijk. En omdat het oog ook wat wil, kunnen we uw nieuwe looppoort in elke gewenste kleur poedercoaten. Maar mocht u zelf met de kwast aan de slag willen, dan kan dat natuurlijk ook.

Wat uw wens, smaak of stijl ook is, uw nieuwe smeedijzeren looppoort vormt de ideale entree voor uw terrein, tuin of erf. We maken ze voor u. Stevig, kwalitatief, fraai, veilig en bovendien betaalbaar.

De mooiste looppoorten voor een riante entree

Ook voor u maken we graag een inrijpoort om trots op te zijn. Daarbij zijn kwaliteit en een lange levensduur van het grootste belang. In onze werkplaats maken we onze producten aan de hand van strenge controles. Al onze inrijpoorten zijn ofwel gegalvaniseerd volgens DIN 1461 of gegalvaniseerd en gepoederlakt. Dit garandeert een lange levensduur met zeer weinig onderhoud. 

Behalve oerdegelijk moet uw inrijpoort ook fraai zijn. Ze is tenslotte het visitekaartje van uw entree. Standaard zijn onze inrijpoorten leverbaar in zwart, mosgroen, dennengroen, antraciet en zuiver wit, maar op verzoek kunnen we in alle RAL-kleuren leveren. Zo vindt u altijd een inrijpoort die bij de stijl van uw huis of omheining past. En vanzelfsprekend leveren we ook de poortautomaten, zodat u met uw afstandsbediening of smartphone de poort op afstand kunt openen en sluiten.

Heeft u nog geen idee van wat er mogelijk is voor uw oprit of tuin? Kom dan eens kijken bij ons bedrijf aan de Misterweg in Winterswijk. In onze showtuin kunt u een indruk krijgen van de kwaliteit van ons werk en de mogelijkheden voor uw sierpoort voor de auto. Met trots zullen we u de schoonheid én functionaliteit van onze producten laten zien.

We gaan dan ook graag met u in gesprek hoe we de inrijpoort kunnen realiseren die perfect bij u en uw woning past. Kiest u voor klassiek met ornamenten? Of gaat u voor industrieel? Het kan allemaal en voor alle modellen geldt: we maken ze graag voor u.
Wilt u een idee krijgen van de prijzen? Kies dan nu vrijblijvend via onze online configurator vlot en gemakkelijk de poort van uw voorkeur. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mail. Hebben we u een passend aanbod gedaan, dan gaan onze smeden graag voor u aan het werk om een prachtige sierpoort op te leveren. Vanzelfsprekend kunnen we dan ook een indicatie geven van de levertijd.

Uw smeedijzeren looppoort van A tot Z verzorgd

Al onze inlooppoorten maken we uit kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het raamwerk wordt uit kokerprofiel (30 x 30 x 2 en 40 x 20 x 2) gemaakt en de stijlen uit massieve staven met een doorsnee van 12 of 14 mm. Net als op ons sierhekwerk kunnen we ook de poorten voorzien van rondstaven met een smeedijzeren decoratie. Als u het ons vraagt, de finishing touch van uw poort.
Naast de poort zelf zijn ook de bijbehorende zaken als scharnieren, sloten en eventuele automatische poortopeners van belang. Deze zullen we met net zoveel aandacht behandelen als de looppoort zelf.
Als u bestelling klaar is, brengt ons eigen monteursteam uw poort (en eventueel uw overige hekwerk) naar u toe, om alles ter plekke vakkundig te monteren. We gaan niet weg voordat alles keurig staat en werkt. Als u de sleutels van uw nieuwe metalen looppoort in ontvangst neemt, glimlachen wij met u mee. Wij hebben dan opnieuw een kwaliteitsproduct geleverd dat vele jaren trouwe dienst aan u zal bewijzen. En mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een snelle en soepele oplossing.

Vraag nu uw offerte voor uw looppoort aan

Wilt u direct een idee krijgen van onze betaalbare prijzen voor metalen looppoorten? Of wilt u gewoon eens overleggen over de mogelijkheden bij uw huis? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en we vertellen u alles onder het genot van een kop koffie of thee in onze showtuin in Winterswijk.

Product added to compare.