Smeedijzeren poort

Een smeedijzeren inrijpoort is een mooie, functionele begrenzing van uw tuin of erf. Onze smeedijzeren inrijpoorten zijn gemaakt door gespecialiseerde vakmensen die al jaren bekend zijn met het maken van dit soort poorten.

Onze klassieke inrijpoorten zijn ook te combineren met hedendaagse snufjes zoals poortautomatenintercoms en videosystemen. Zo heeft uw smeedijzeren inrijpoort een klassiek uiterlijk met moderne functionaliteiten.

vanaf € 1.507,00
De Oxford draaipoort staat voor klassieke elegantie die het best harmonieert met onze zandstenen pilaren. Deze inrijpoort met gebogen uiteinde, decoratieve spikes, ingelegde sierbogen en een tweede rij stijlen is geschikt voor wie van traditie houdt.
Meer informatie
vanaf € 1.330,00
Mediterrane landhuis flair wordt verspreid door onze vleugel poort Torino. Rechte lijnen, een sierlijke krul met twee rijen spijlen en mooie sierbogen ronden het uiterlijk af.
Meer informatie
vanaf € 1.512,00
Met de inrijpoort Amsterdam krijg je een enorme, tweevoudige ingang met een gebogen profiel in uitgebreide verwerking. Twee barok-stijl roeien met decoratieve fooien en geïncorporeerde decoratieve bogen geven een klassieke look.
Meer informatie
vanaf € 1.628,00
De vleugelpoort Antwerpen is een klassiek inrijpoort in mooie, uitgebreid ontworpen genade. Met zijn bovenste dubbele boog met geïntegreerde ring elementen, de gelasseerde decoratie fooien en de lagere tweede roei van roedels, evalueert het elk huis.
Meer informatie
vanaf € 1.628,00
De perfecte combinatie van klassiek en modern wordt gecreëerd door onze draaipoort Palermo, met zijn klassieke schommel en moderne decoratieve elementen. Aangelaste bollen en sierringen die tussen de bovenste dubbele boog zijn aangebracht, zorgen voor een evenwichtige aanblik naast de onderste rij spijlen.
Meer informatie
vanaf € 1.296,43
Onze inrijpoort Bolzano heeft een gebogen dubbele boog met geïntegreerde ringelementen en kogels die op de ronde spijlen zijn gelast. Door zijn neutrale uiterlijk past hij goed bij elk type woning.
Meer informatie
vanaf € 1.104,00
Het moderne toegangshek Bari oogt met zijn duidelijke geometrische vormgeving in een eenvoudige elegantie en maakt bijzonder gunstige prijzen mogelijk.
Meer informatie
vanaf € 1.139,00
Het heldere design zonder franje kenmerkt onze Geneve draaipoort en maakt het de ideale poort voor liefhebbers van modern design.
Meer informatie
vanaf € 1.067,65
De vleugelpoort Milano overtuigt met zijn duidelijke lijnen. Vierkante elementen worden tussen de bovenste dwarsbalken geschoven.
Meer informatie
vanaf € 1.250,00
De eenvoudige, moderne vleugelpoort Stresa overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en zijn gunstige prijs. Aangelaste ballen en vierkanten tussen de bovenste dwarsbalken zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.
Meer informatie
vanaf € 1.695,00
Onze inrijpoort Verona combineert eenvoudige schoonheid en hoogwaardigheidsambtenaarschap met geladen decoratie fooien geïnstalleerd door buigen. Additionele stabiliteit zorgt ervoor dat de gebogen transverse strut.
Meer informatie
vanaf € 2.150,00
Onze inrijpoort Royal heeft een vertegenwoordiger met zijn uitgebreide ontwerp en hoge kwaliteit verwerking. Klassieke schoonheid wordt gecreëerd door het artistieke ontwerp met twee-roeiende decoratieve elementen in Baroque stijl.
Meer informatie
vanaf € 1.785,00
Wij bieden u een mooie, klassieke vleugelpoort met het model Locarno. Met zijn gebogen uiteinde, de decoratieve punten en een tweede rij spijlen met geïntegreerde sierbogen onderaan, belichaamt hij de harmonie van klassieke elegantie en hoogwaardig vakmanschap.
Meer informatie
vanaf € 1.250,00
Individueel ontworpen inrijpoort met extravagante designtaal. Ideaal voor iedereen die van iets bijzonders houdt.
Meer informatie

Voordelen van inrijpoorten

Het hebben van een inrijpoort biedt, naast een mooi uiterlijk, ook vele functionele voordelen, zoals:

- Veiligheid: Een van de belangrijkste voordelen van een smeedijzeren inrijpoort is de veiligheid die deze biedt. Inrijpoorten stellen u in staat om te controleren wie uw erf betreedt en houden onbevoegden buiten.

- Privacy: Naast veiligheid bieden inrijpoorten ook veel privacy, doordat uw erf wordt afgescheiden van de "normale" weg.

- Gemak: Kiest u ervoor om uw smeedijzeren inrijpoort te automatiseren? Dan ervaart u, naast het mooie uiterlijk van deze poorten, ook het gemak van een geautomatiseerde poort die vanzelf opengaat.

- Onderhoudsarm: Een ander voordeel van een smeedijzeren inrijpoort is dat deze relatief weinig onderhoud nodig heeft en lang meegaat.

Verschillende soorten smeedijzeren inrijpoorten

Bij Gebron Hekspecialisten realiseren wij verschillende soorten klassieke smeedijzeren inrijpoorten. Onze inrijpoorten bieden wij aan in twee verschillende hoogtes: 100/150 cm en 150/200 cm, en verschillende vaste breedtes.

Als u liever iets op maat wilt, is dat ook geen probleem. Naast de smeedijzeren poorten kunnen wij ook moderne poorten op maat maken. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw smeedijzeren inrijpoort op maat te maken. Door een smeedijzeren inrijpoort op maat te laten maken, kunt u de poort naar uw eigen smaak laten ontwerpen en realiseren.

Geïnteresseerd in een smeedijzeren inrijpoort?

Bent u geïnteresseerd in een smeedijzeren inrijpoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon, het contactformulier of breng een bezoek aan onze showtuin in Winterswijk.

Product added to compare.