Smeedijzeren hekken

Gaat u voor een klassiek smeedijzeren hekwerk? We maken de mooiste klassieke en tegelijkertijd tijdloze ontwerpen. Met decoraties als punten, bollen en dennenappels.

vanaf € 96,00
Duidelijk geometrische vormen karakteriseren het Roma-hek, wat het vooral aanbevolen maakt voor moderne nieuwe gebouwen. De lange staven hebben topgeweldde ballen, de dubbele roei beneden is gesloten door een kruisbar.
Meer informatie
vanaf € 100,00
Ons Stresa-hek heeft topgeweldde ballen en vierkante ornament elementen geïnstalleerd tussen de bovenste kruisbanden. Het hek is gemaakt in een breedte van 200 cm, in hoogtes 80 cm en 100 cm. Speciale dimensies zijn ook mogelijk op verzoek.
Meer informatie
vanaf € 96,00
Het hek Bolzano heeft een heldere, snorkelloze blik met zijn geladen ballen en de ringen gehecht tussen de kruisbanden. Het model Bolzano wordt aangeboden op hoogtes 60 cm, 80 cm en 100 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 81,00
Zijn duidelijke vorm onderscheidt ons Geneve-hek. De kogelloze blik brengt je huis terug naar zijn aandacht. We produceren het Geneve model op hoogtes 80 cm, 100 cm en 120 cm in een breedte van 200 cm. Natuurlijk zijn speciale dimensies ook mogelijk op verzoek.
Meer informatie
vanaf € 97,00
Mediterane's flair belichaamt ons hek door zijn speelse snorkels en de prachtige ornamentale fooien. Het hek Firenze is bereikbaar in hoogtes 60 cm, 80 cm en 100 cm. De breedte is 200 cm. Speciale dimensies zijn mogelijk op verzoek.
Meer informatie
vanaf € 139,00
Een van onze mooiste hekmodellen in klassieke look met mooie decoratieve veters en uitgebreide decoratieve bogen in Baroque stijl. Het hek Torino heeft een tweede rij staven in de lagere helft waarin decoratieve elementen werden gebruikt. Hoge kwaliteitsproce van materialen garandeert een lang dienstleven.
Meer informatie
vanaf € 138,00
Net als het hek Bolzano met zijn verwelkomde ballen en de ringen gehecht tussen de transverse struts, heeft ons model Palermo een duidelijke, snorkel-vrije look, maar een extra rij van roei is ook geïntroduceerd in de groterest. Het hek Palermo wordt aangeboden op de hoogtes 100 cm, 120 cm en 150 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 76,00
Met het hek Verona krijg je een metalen tuinhek in een eenvoudige, stijlvolle blik met geladen decoratieve tips en buigen sluiting. Dit prachtige tuinhek is bereikbaar 60 cm, 80 cm en 100 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 93,00
Het hek Antwerpen is gemaakt van hoog kwaliteit staal met gelasseerde decoratie fooien en heeft een breedte van 200 cm. Stabiliteit zorgt ervoor dat twee transverse struts gemaakt van boksprofielen met ringen tussen hen.
Meer informatie
vanaf € 69,00
Het hek Napoli belichaamt een klassieker. Een klassieke optiek wordt bereikt door de gelasseerde decoratie fooien zonder te speels te zijn. Bovendien is dit model zeer gunstig.
Meer informatie
vanaf € 71,00
Het hek Bari is ideaal voor minnaars van eenvoudige elegantie en biedt bijzonder betaalbare prijzen aan. Het Bari-hek is beschikbaar bij hoogtes van 80 tot 120 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 275,00
De prachtige gebogen lijnen van onze metalen hek Novara veranderen hun eigendom in een compleet nieuw licht. Gemaakt van hoogwaardigheidsmateriaal, volgens onze strikte kwaliteitsgidsen, garandeert dit hek lange duurzaamheid op een redelijke prijs.
Meer informatie
vanaf € 85,00
Vrije lijnen bepalen de schijn van de hekken Milano. De vierkante elementen worden geïntroduceerd tussen de bovenste transverse struts. Speciale dimensies zijn natuurlijk mogelijk op verzoek.
Meer informatie

Bent u op zoek naar stijlvolle en duurzame smeedijzeren hekken? De smeedijzeren hekken zijn de perfecte keuze wanneer u een klassieke uitstraling en langdurige kwaliteit wil. Bij Hekspecialist.nl hebben we een prachtige selectie van smeedijzeren hekken die uw buitenruimte een vleugje elegantie en charme geven.

Onze collectie smeedijzeren hekken biedt een breed scala aan ontwerpen en stijlen, van traditioneel tot modern. Of het nu voor een historisch landgoed of uw tuin is, wij hebben het perfecte hekwerk voor u. Elk smeedijzeren hek is met zorg vervaardigd door ons in onze eigen werkplaats.

De voordelen van smeedijzeren hekken

Naast hun onmiskenbare esthetische aantrekkingskracht, bieden onze smeedijzeren hekken ook uitstekende duurzaamheid. Doordat ze zijn gemaakt van hoogwaardig smeedijzer, zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en behouden ze hun schoonheid gedurende vele jaren. Bovendien vereisen ze weinig onderhoud, zodat u kunt genieten van een prachtig hekwerk zonder zorgen.

Smeedijzeren hekken op maat gemaakt

Bij Hekspecialist.nl begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor onze smeedijzeren hekken. Wij werken nauw met u samen om aan uw specifieke wensen en eisen te voldoen. Of u nu een bepaald ontwerp, afmeting of speciale details nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw smeedijzeren hek perfect past bij hoe u het wil. Naast de smeedijzeren hekken, kunnen wij ook moderne sierhekken op maat maken. Voor alle modellen geldt dat ze in verschillende RAL-kleuren te bestellen zijn.

Neem contact op met Hekspecialist.nl

Waar wacht u nog op? Bekijk onze smeedijzeren hekken en vraag eventueel direct een offerte aan voor uw nieuwe smeedijzeren hekwerk. Heeft u advies nodig? Of wilt u graag de mogelijkheden rond uw huis en tuin bespreken? Neem vandaag nog contact met ons op en wij adviseren u graag vrijblijvend.  

Product added to compare.