Modern (sier)hekwerk

Bij Hekspecialist.nl maken we naast onze klassiek smeedijzeren hekwerken ook modern sierhekwerk dat perfect past bij modern ogende huizen en villa’s. Kies voor minimalistisch modern design met elegante spijlen of subtiel gebogen lijnen.

vanaf € 275,00
De prachtige gebogen lijnen van onze metalen hek Novara veranderen hun eigendom in een compleet nieuw licht. Gemaakt van hoogwaardigheidsmateriaal, volgens onze strikte kwaliteitsgidsen, garandeert dit hek lange duurzaamheid op een redelijke prijs.
Meer informatie
vanaf € 71,00
Het hek Bari is ideaal voor minnaars van eenvoudige elegantie en biedt bijzonder betaalbare prijzen aan. Het Bari-hek is beschikbaar bij hoogtes van 80 tot 120 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie

Deze moderne hekken kunnen vrijstaand zijn of als panelen op het metselwerk worden gebruikt. Modern sierhekwerk kunnen we leveren in de standaardkleuren groen en zwart. Daarnaast kunnen we uw nieuwe hekwerk poedercoaten in vrijwel elke RAL-kleur naar keuze. Zo verkrijgt u altijd een unieke en moderne uitstraling die perfect past bij uw huis en tuin. Voor elke architectuur bieden wij het passende sierhekwerk.

Voordelen van de moderne hekken

Ook voor onze moderne hekken geldt: ze hebben weinig onderhoud nodig en een lange levensduur. Dat komt doordat al onze hekken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en thermisch verzinkt zijn volgens DIN 1461. Uw nieuwe hek is niet alleen een sieraad om uw tuin en huis, maar is ook functioneel in het van uw terrein houden van ongenodigde. 

Naast de moderne hekken kunnen wij ook prachtige klassiek smeedijzeren hekken die wij op maat kunnen maken. Dit is mogelijk met decoraties als punten, bollen en dennenappels.

Extra mogelijkheden

Het is mogelijk om aan de moderne hekken poortautomaten te installeren zodat de poort vanaf een afstand automatisch kan worden geopend. Wij hebben poortautomaten van de merken Nice en Sommer die op een betrouwbare en automatische manier geopend kunnen worden. 

Moderne hekken op maat laten maken

Op deze pagina vindt u de modellen modern sierhekwerk die wij u snel kunnen leveren. Natuurlijk staan wij ook open voor uw speciale wensen. Start de configurator op onze website, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons met uw verzoeken. We staan u graag te woord, zowel via telefoon en mail als persoonlijk in onze showtuin in Winterswijk.

Product added to wishlist
Product added to compare.