Over Gebron Hekspecialist

Op zoek naar een fraai, kwalitatief en toch functioneel hekwerk voor uw tuin of perceel? Gebron Hekspecialist verzorgt alle soorten hekwerk en poorten. We maken, leveren en monteren uw bestelling. U kunt rekenen op echte Achterhoekse service en een aantrekkelijke prijsstelling.

Gebron Hekspecialist is opgericht in 2003 door de gebroeders Roos. In 2012 betrokken wij de huidige locatie in Winterswijk, vanwege de betere bereikbaarheid voor klanten in Nederland en Duitsland.

We zijn gevestigd aan de Misterweg 202-1 in Winterswijk. Daar vindt u onze smederij en showtuin.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur en zaterdags van 8.30 uur tot 13.00 uur.

U kunt zonder afspraak onze showtuin bekijken om een indruk te krijgen van de kwaliteit van onze hekken en poorten. Maar als u een afspraak maakt, hebben wij ook de tijd om u persoonlijk te adviseren. Op afspraak kunt u ook buiten openingsuren terecht.

Werkwijze

Bekijkt u de reviews van onze tevreden klanten. Stuk voor stuk zijn ze tevreden met de kwaliteit van onze producten en onze werkwijze.’Volledig ontzorgd’, ‘Alles keurig gemonteerd en opgeleverd’ en ‘Vakmensen die kwaliteit leveren’ zij veel gehoorde kreten. En daar zijn we bijzonder blij mee!

Onze globale werkwijze bij het bestellen van een hekwerk of poort in het kort:

  • kleur en eventuele extra wensen als poortautomatisering en (video)communicatie.
  • We maken een indicatieve tekening van de totale gewenste omheiding en koppelen daar een aantrekkelijke offerte aan.
  • Hebben we u een goed voorstel gedaan? Dan komen we bij u opmeten en naar aanleiding daarvan maken we de definitieve offerte.
  • Gaat u akkoord met de definitieve offerte? Dan nemen we het hekwerk en/of de poort in productie.
  • Is uw hekwerk en/of poort op maat klaar, dan maken we een afspraak voor levering en montage door onze eigen monteurs. Ook de poortautomaat en andere accessoires stellen we direct voor u in bedrijf.
  • We laten alles netjes achter en geven u uitleg over uw nieuwe product, waar u jarenlang veel plezier van zult hebben.

Nederland

Onze partners

Betaalmethoden

Product added to compare.