Inrijpoort

Een smeedijzeren inrijpoort is een stijlvolle en exclusieve manier om uw eigendommen te markeren en te beschermen. Zo’n sierpoort is het visitekaartje voor uw huis en het omliggende terrein. De inrijpoort - of autopoort, zoals sommige van onze klanten ze ook wel noemen, is een niet te onderschatten onderdeel van de inrichting van uw erf.

vanaf € 1.507,00
De Oxford draaipoort staat voor klassieke elegantie die het best harmonieert met onze zandstenen pilaren. Deze inrijpoort met gebogen uiteinde, decoratieve spikes, ingelegde sierbogen en een tweede rij stijlen is geschikt voor wie van traditie houdt.
Meer informatie
vanaf € 1.330,00
Mediterrane landhuis flair wordt verspreid door onze vleugel poort Torino. Rechte lijnen, een sierlijke krul met twee rijen spijlen en mooie sierbogen ronden het uiterlijk af.
Meer informatie
vanaf € 1.512,00
Met de inrijpoort Amsterdam krijg je een enorme, tweevoudige ingang met een gebogen profiel in uitgebreide verwerking. Twee barok-stijl roeien met decoratieve fooien en geïncorporeerde decoratieve bogen geven een klassieke look.
Meer informatie
vanaf € 1.628,00
De vleugelpoort Antwerpen is een klassiek inrijpoort in mooie, uitgebreid ontworpen genade. Met zijn bovenste dubbele boog met geïntegreerde ring elementen, de gelasseerde decoratie fooien en de lagere tweede roei van roedels, evalueert het elk huis.
Meer informatie
vanaf € 1.863,00
De gebogen lijnen van onze moderne Novara draaipoort getuigen van een ongeëvenaarde elegantie tegen een bijzonder gunstige prijs.
Meer informatie
vanaf € 1.628,00
De perfecte combinatie van klassiek en modern wordt gecreëerd door onze draaipoort Palermo, met zijn klassieke schommel en moderne decoratieve elementen. Aangelaste bollen en sierringen die tussen de bovenste dubbele boog zijn aangebracht, zorgen voor een evenwichtige aanblik naast de onderste rij spijlen.
Meer informatie
vanaf € 1.296,43
Onze inrijpoort Bolzano heeft een gebogen dubbele boog met geïntegreerde ringelementen en kogels die op de ronde spijlen zijn gelast. Door zijn neutrale uiterlijk past hij goed bij elk type woning.
Meer informatie
vanaf € 1.104,00
Het moderne toegangshek Bari oogt met zijn duidelijke geometrische vormgeving in een eenvoudige elegantie en maakt bijzonder gunstige prijzen mogelijk.
Meer informatie
vanaf € 1.139,00
Het heldere design zonder franje kenmerkt onze Geneve draaipoort en maakt het de ideale poort voor liefhebbers van modern design.
Meer informatie
vanaf € 1.067,65
De vleugelpoort Milano overtuigt met zijn duidelijke lijnen. Vierkante elementen worden tussen de bovenste dwarsbalken geschoven.
Meer informatie
vanaf € 1.250,00
De eenvoudige, moderne vleugelpoort Stresa overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking en zijn gunstige prijs. Aangelaste ballen en vierkanten tussen de bovenste dwarsbalken zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.
Meer informatie
vanaf € 1.695,00
Onze inrijpoort Verona combineert eenvoudige schoonheid en hoogwaardigheidsambtenaarschap met geladen decoratie fooien geïnstalleerd door buigen. Additionele stabiliteit zorgt ervoor dat de gebogen transverse strut.
Meer informatie
vanaf € 2.150,00
Onze inrijpoort Royal heeft een vertegenwoordiger met zijn uitgebreide ontwerp en hoge kwaliteit verwerking. Klassieke schoonheid wordt gecreëerd door het artistieke ontwerp met twee-roeiende decoratieve elementen in Baroque stijl.
Meer informatie
vanaf € 1.785,00
Wij bieden u een mooie, klassieke vleugelpoort met het model Locarno. Met zijn gebogen uiteinde, de decoratieve punten en een tweede rij spijlen met geïntegreerde sierbogen onderaan, belichaamt hij de harmonie van klassieke elegantie en hoogwaardig vakmanschap.
Meer informatie
vanaf € 1.250,00
Individueel ontworpen inrijpoort met extravagante designtaal. Ideaal voor iedereen die van iets bijzonders houdt.
Meer informatie

Inrijpoorten

Bij Gebron Hekspecialist maken we ons sterk voor elegante poorten die passen bij de rest van uw omheining, uw tuin, uw huis en natuurlijk bij uw persoonlijke smaak. Daarom maken we zowel klassieke smeedijzeren inrijpoorten als moderne tuinpoorten en moderne inrijpoorten. Ook kunnen we u dubbele tuinpoorten of dubbele spijlenpoorten leveren. 

Op deze pagina krijgt u snel inzicht in onze meest geleverde poorten. Mocht u iets heel anders willen, neemt u dan vooral contact met ons op. De kans is groot dat we u maatwerk naar uw eigen ideeën of inzichten kunnen leveren.

Bij Gebron Hekspecialist - de naam zegt het al - hebben we ons in de loop van de afgelopen decennia gespecialiseerd in hekken en poorten in alle soorten en maten. We maken ze op maat voor onze klanten in heel Nederland en Duitsland en dat doen we vanuit onze eigen werkplaats in Winterswijk.

Een inrijpoort om trots op te zijn

Ook voor u maken we graag een inrijpoort om trots op te zijn. Daarbij zijn kwaliteit en een lange levensduur van het grootste belang. In onze werkplaats maken we onze producten aan de hand van strenge controles. Al onze inrijpoorten zijn ofwel gegalvaniseerd volgens DIN 1461 of gegalvaniseerd en gepoederlakt. Dit garandeert een lange levensduur met zeer weinig onderhoud. 

Behalve oerdegelijk moet uw inrijpoort ook fraai zijn. Ze is tenslotte het visitekaartje van uw entree. Standaard zijn onze inrijpoorten leverbaar in zwart, mosgroen, dennengroen, antraciet en zuiver wit, maar op verzoek kunnen we in alle RAL-kleuren leveren. Zo vindt u altijd een inrijpoort die bij de stijl van uw huis of omheining past. En vanzelfsprekend leveren we ook de poortautomaten, zodat u met uw afstandsbediening of smartphone de poort op afstand kunt openen en sluiten.

Heeft u nog geen idee van wat er mogelijk is voor uw oprit of tuin? Kom dan eens kijken bij ons bedrijf aan de Misterweg in Winterswijk. In onze showtuin kunt u een indruk krijgen van de kwaliteit van ons werk en de mogelijkheden voor uw sierpoort voor de auto. Met trots zullen we u de schoonheid én functionaliteit van onze producten laten zien. 
We gaan dan ook graag met u in gesprek hoe we de inrijpoort kunnen realiseren die perfect bij u en uw woning past. Kiest u voor klassiek met ornamenten? Of gaat u voor industrieel? Het kan allemaal en voor alle modellen geldt: we maken ze graag voor u.

Wilt u een idee krijgen van de prijzen? Kies dan nu vrijblijvend via onze online configurator vlot en gemakkelijk de poort van uw voorkeur. U ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mail. Hebben we u een passend aanbod gedaan, dan gaan onze smeden graag voor u aan het werk om een prachtige sierpoort op te leveren. Vanzelfsprekend kunnen we dan ook een indicatie geven van de levertijd.

Uw smeedijzeren inrijpoort van A tot Z verzorgd

Al onze sierpoorten maken we met de hand in onze werkplaats en daarbij gebruiken we materiaal van de hoogste kwaliteit. Zeker bij inrijpoorten die vaak en intensief worden gebruikt, is het belangrijk dat ze een lange levensduur en een probleemloze werking hebben. We besteden tijdens het productieproces extra aandacht besteed aan de scharnierende delen. Ook worden de poorten volbad verzonken De hoogste kwaliteit kunnen we waarborgen door constante monitoring en tussentijdse controles, waarbij niets ontsnapt aan onze aandacht.
Onze inrijpoorten bieden wij standaard in twee verschillende varianten aan, in de hoogtes 100/150 cm en 150/200 cm, in combinatie met verschillende vaste breedtes. Het raamwerk maken we uit kokerprofiel (40 x 40 x 2 en 40 x 20 x 2) en de stijlen uit massieve staven van 14 mm doorsnee. De kroon op het werk is een smeedijzeren decoratie, zoals een punt, bol of dennenappel. 

Liever geen opsmuk? Dan kiest u toch voor een moderne, strakke poort. Ook die maken we graag voor u op maat. Om een optisch nog mooier resultaat te verkrijgen kunnen we alle poorten in elke gewenste RAL-kleur voor u poedercoaten. Maatwerk nodig? Geen probleem, laat het ons weten en onze metaalbewerkers maken graag een geweldige inrijpoort die naadloos aansluit op uw wensen.

Als u bestelling klaar is, brengt ons eigen monteursteam uw poort (en eventueel uw overige hekwerk) naar u toe, om alles ter plekke vakkundig te monteren. We gaan niet weg voordat alles keurig staat en werkt. Als u de sleutels van uw nieuwe metalen looppoort in ontvangst neemt, glimlachen wij met u mee. Wij hebben dan opnieuw een kwaliteitsproduct geleverd dat vele jaren trouwe dienst aan u zal bewijzen. En mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht voor een snelle en soepele oplossing.

Gratis en vrijblijvende offerte voor uw inrijpoort

Wilt u direct een idee krijgen van onze betaalbare prijzen voor uw nieuwe sierpoort, autopoort of inrijpoort? Zullen we even overleggen over de mogelijkheden bij uw huis of oprit? Neem contact met ons op en we vertellen graag alles over de mogelijkheden van onze sierpoorten aan de telefoon, via e-mail of persoonlijk in onze showtuin in Winterswijk.

Product added to compare.