Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano
Bolzano

Bolzano

Onze inrijpoort Bolzano heeft een gebogen dubbele boog met geïntegreerde ringelementen en kogels die op de ronde spijlen zijn gelast. Door zijn neutrale uiterlijk past hij goed bij elk type woning.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.296,43
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Bolzano

PRODUCTOMSCHRIJVING

Onze stijlvolle inrijpoort Bolzano heeft een gebogen dubbele boog met geïntegreerde ringelementen en kogels die op de ronde spijlen zijn gelast. Met zijn neutrale, sobere uitstraling past hij goed bij elk type woning en komen uw woning en tuin optimaal tot hun recht.

De Bolzano poort heeft een hoogte van 100 cm (buiten) tot 150 cm (midden). U kunt kiezen uit vijf breedtes van 272 cm tot 400 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder poortpalen of muurpanelen. Als de door u gewenste afmeting er niet bij staat, maken wij graag speciale ontwerpen volgens uw wensen.

Het model Bolzano is gegalvaniseerd en gepoedercoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, vermeld gewoon de RAL-kleur bij het afronden van uw bestelling.

2 staanders voor plaatsing in beton of 4 wandplaten met verstelbare scharnieren, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout worden zonder meerprijs meegeleverd

Wij hebben ook geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen in de rubriek accessoires van ons assortiment. Daar vindt u ook zuilen van beton of zandsteen in een aantrekkelijke look om uit te kiezen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x deurbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
140 mm
Diameter cirkels:
121 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Bolzano

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.