Hekwerken

Bent u op zoek naar smeedijzeren hekken als begrenzing of verfraaiing van uw perceel, tuin of erf? Dan zit u goed bij Gebron Hekspecialist. Wij maken onze naam als dé specialist in smeedijzeren hekken ook graag voor u waar. Niet voor niets maken wij al 20 jaar oerdegelijk hekwerk vanuit onze eigen werkplaats in Winterswijk.

vanaf € 96,00
Duidelijk geometrische vormen karakteriseren het Roma-hek, wat het vooral aanbevolen maakt voor moderne nieuwe gebouwen. De lange staven hebben topgeweldde ballen, de dubbele roei beneden is gesloten door een kruisbar.
Meer informatie
vanaf € 100,00
Ons Stresa-hek heeft topgeweldde ballen en vierkante ornament elementen geïnstalleerd tussen de bovenste kruisbanden. Het hek is gemaakt in een breedte van 200 cm, in hoogtes 80 cm en 100 cm. Speciale dimensies zijn ook mogelijk op verzoek.
Meer informatie
vanaf € 96,00
Het hek Bolzano heeft een heldere, snorkelloze blik met zijn geladen ballen en de ringen gehecht tussen de kruisbanden. Het model Bolzano wordt aangeboden op hoogtes 60 cm, 80 cm en 100 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 81,00
Zijn duidelijke vorm onderscheidt ons Geneve-hek. De kogelloze blik brengt je huis terug naar zijn aandacht. We produceren het Geneve model op hoogtes 80 cm, 100 cm en 120 cm in een breedte van 200 cm. Natuurlijk zijn speciale dimensies ook mogelijk op verzoek.
Meer informatie
vanaf € 97,00
Mediterane's flair belichaamt ons hek door zijn speelse snorkels en de prachtige ornamentale fooien. Het hek Firenze is bereikbaar in hoogtes 60 cm, 80 cm en 100 cm. De breedte is 200 cm. Speciale dimensies zijn mogelijk op verzoek.
Meer informatie
vanaf € 139,00
Een van onze mooiste hekmodellen in klassieke look met mooie decoratieve veters en uitgebreide decoratieve bogen in Baroque stijl. Het hek Torino heeft een tweede rij staven in de lagere helft waarin decoratieve elementen werden gebruikt. Hoge kwaliteitsproce van materialen garandeert een lang dienstleven.
Meer informatie
vanaf € 138,00
Net als het hek Bolzano met zijn verwelkomde ballen en de ringen gehecht tussen de transverse struts, heeft ons model Palermo een duidelijke, snorkel-vrije look, maar een extra rij van roei is ook geïntroduceerd in de groterest. Het hek Palermo wordt aangeboden op de hoogtes 100 cm, 120 cm en 150 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 76,00
Met het hek Verona krijg je een metalen tuinhek in een eenvoudige, stijlvolle blik met geladen decoratieve tips en buigen sluiting. Dit prachtige tuinhek is bereikbaar 60 cm, 80 cm en 100 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 93,00
Het hek Antwerpen is gemaakt van hoog kwaliteit staal met gelasseerde decoratie fooien en heeft een breedte van 200 cm. Stabiliteit zorgt ervoor dat twee transverse struts gemaakt van boksprofielen met ringen tussen hen.
Meer informatie
vanaf € 69,00
Het hek Napoli belichaamt een klassieker. Een klassieke optiek wordt bereikt door de gelasseerde decoratie fooien zonder te speels te zijn. Bovendien is dit model zeer gunstig.
Meer informatie
vanaf € 71,00
Het hek Bari is ideaal voor minnaars van eenvoudige elegantie en biedt bijzonder betaalbare prijzen aan. Het Bari-hek is beschikbaar bij hoogtes van 80 tot 120 cm met een breedte van 200 cm.
Meer informatie
vanaf € 275,00
De prachtige gebogen lijnen van onze metalen hek Novara veranderen hun eigendom in een compleet nieuw licht. Gemaakt van hoogwaardigheidsmateriaal, volgens onze strikte kwaliteitsgidsen, garandeert dit hek lange duurzaamheid op een redelijke prijs.
Meer informatie
vanaf € 85,00
Vrije lijnen bepalen de schijn van de hekken Milano. De vierkante elementen worden geïntroduceerd tussen de bovenste transverse struts. Speciale dimensies zijn natuurlijk mogelijk op verzoek.
Meer informatie

Smeedijzeren hekken

Bent u op zoek naar smeedijzeren hekken als begrenzing of verfraaiing van uw perceel, tuin of erf? Dan zit u goed bij Gebron Hekspecialist. Wij maken onze naam als dé specialist in smeedijzeren hekken ook graag voor u waar. Niet voor niets maken wij al 20 jaar oerdegelijk hekwerk vanuit onze eigen smederij in Winterswijk.

De meeste mensen hier in de Achterhoek hebben een bescheiden inborst. Voor ons hekwerk maken we daar graag een uitzondering op (anders had u ons mogelijk niet eens gevonden). Want ja, we noemen ons graag dé hekspecialist. Wat we naar onze eigen niet al te bescheiden mening beter doen dan onze concurrenten is dat we maatwerk leveren met een eigen hoogwaardige productie, dat we een eigen opmeet- en montagedienst hebben en dat we flexibel werken en vlot reageren op offertes.

Bij Gebron zijn we gespecialiseerd in klassieke, smeedijzeren hekken. Sierhekwerk dat een eeuwigheid meegaat en dat tegelijkertijd een echte aanwinst voor uw huis en tuin vormt. Past de klassieke stijl niet bij u of uw huis? Geen probleem: ook moderne, strakke metalen hekken komen uit onze smederij en vinden hun weg naar klanten in heel Nederland en Duitsland. 

Wat uw wens, smaak of stijl ook is, uw nieuwe smeedijzeren hekwerk vormt de perfecte erfafscheiding of omheining. Stevig, kwalitatief, fraai, veilig en bovendien betaalbaar.

Fraai en functioneel sierhekwerk naar uw wensen

In onze showroom laten we u graag zien hoe mooi en functioneel tegelijkertijd ons sierhekwerk kan zijn. Onze lassers en metaalbewerkers maken uw nieuwe smeedijzeren hek met veel zorg, met de hand en op maat. En dat ziet u terug in de degelijke kwaliteit. Ons hekwerk is gemaakt voor de eeuwigheid, maar in de eerste plaats voor u.

We hebben een groot assortiment smeedijzeren hekken met verschillende afwerkingen, zoals sierlijke punten of krullen. Maar ook voor strak en modern hekwerk kunt u bij de hekspecialisten van Gebron terecht. We hebben ruime ervaring met het maken van alle soorten stijlen en modellen hekken. Vanzelfsprekend in vrijwel alle RAL-kleuren, zodat we uw hek altijd perfect passend bij uw huis kunnen maken. 

Zelfs als u niet direct het hekwerk kunt vinden waar u naar op zoek bent, gaan we graag voor u aan de slag. Laat ons simpelweg uw wensen weten. Kiest u voor esthetiek of toch vooral voor veiligheid en wilt u het authentiek of juist modern? Dan komen wij met het perfecte ontwerp dat meerwaarde levert aan uw huis en tuin. Een hek voor uw tuin, passend bij uw woning, is altijd maatwerk. Dat begrijpen we als geen ander.

Als u nog geen idee hebt van de stijl van het hekwerk dat bij uw huis en tuin zou kunnen passen, voorzien we u graag van inspirerende ideeën. Maar ook als u de volledige controle over uw hekwerk wilt, zijn we u graag van dienst. Om een idee te krijgen van de prijzen kiest u via onze online configurator vlot uw eigen hek of poort, waarna u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur in uw mailbox ontvangt. Hebben we u een aantrekkelijk voorstel gedaan? Dan gaan onze smeden graag aan het werk om uw droomhek te realiseren. Als we een idee hebben van uw wensen, kunnen we u ook een indicatie geven van de levertijd.

Compleet verzorgd hekwerk

Al onze hekdelen hebben standaard een lengte van 200 cm en de liggers zijn uit kokerprofiel 20 x 30 x 2 mm vervaardigd. Daarin komen als vulling verticaal massieve rondstaven met een diameter van 12 en of 14 mm. De rondstaven voorzien we van een smeedijzeren decoratie. Letterlijk de finishing touch van uw hekwerk.

Uiteraard kunnen wij uw hekken ook voorzien van alle benodigde extra’s zoals scharnieren, sloten en eventueel automatisering zoals een poortopener met afstandsbediening. Elk detail is een schakel in het geheel en krijgt daarom evenveel aandacht. Zo vindt u altijd een passend hek dat functioneel is en tegelijkertijd een lust voor het oog. 

Vanzelfsprekend verzorgen onze toegewijde monteurs ook de volledige installatie van het hekwerk op uw terrein. Pas als alles perfect staat en werkt overhandigen we u de sleutels van uw hekwerk en wensen we u er veel plezier mee. U heeft dan een uitstekende kwaliteitsproduct dat vele jaren zorgeloos zijn dienst bewijst. Mocht er een probleem ontstaan, neem dan gewoon contact met ons op en we zorgen voor een snelle en soepele oplossing.

Gratis en vrijblijvende offerte voor uw hekwerk

U ziet het. Of u nu al precies weet wat u wilt of dat u alleen een globaal idee over uw toekomstige smeedijzeren hekken heeft, neem gewoon contact met ons op. In onze showroom laten we u graag op afspraak een aantal populaire modellen zien. 

  • Start nu de online configurator om uw eigen hekwerk samen te stellen.
  • Of vraag een vrijblijvende offerte aan waarbij u ons uw wensen laat weten. 
  • U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen, zie hiervoor onze contactpagina.

De meeste mensen hier in de Achterhoek hebben een bescheiden inborst. Voor ons hekwerk maken we daar graag een uitzondering op (anders had u ons mogelijk niet eens gevonden). Want ja, we noemen ons graag dé hekspecialist. Wat we naar onze eigen niet al te bescheiden mening beter doen dan onze concurrenten is dat we maatwerk leveren met een eigen hoogwaardige productie, dat we een eigen opmeet- en montagedienst hebben en dat we flexibel werken en vlot reageren op offertes.

Bij Gebron zijn we gespecialiseerd in klassieke, smeedijzeren hekken. Sierhekwerk dat een eeuwigheid meegaat en dat tegelijkertijd een echte aanwinst voor uw huis en tuin vormt. Past de klassieke stijl niet bij u of uw huis? Geen probleem: ook moderne, strakke metalen hekken komen uit onze werkplaats en vinden hun weg naar klanten in heel Nederland en Duitsland. 

Wat uw wens, smaak of stijl ook is, uw nieuwe smeedijzeren hekwerk vormt de perfecte erfafscheiding of omheining. Stevig, kwalitatief, fraai, veilig en bovendien betaalbaar.

Hekwerken op maat laten maken

In onze showroom laten we u graag zien hoe mooi en functioneel tegelijkertijd ons sierhekwerk kan zijn. Onze lassers en metaalbewerkers maken uw nieuwe smeedijzeren hek met veel zorg, met de hand en op maat. En dat ziet u terug in de degelijke kwaliteit. Ons hekwerk is gemaakt voor de eeuwigheid, maar in de eerste plaats voor u.

We hebben een groot assortiment smeedijzeren hekken met verschillende afwerkingen, zoals sierlijke punten of krullen. Maar ook voor strak en modern hekwerk kunt u bij de hekspecialisten van Gebron terecht. We hebben ruime ervaring met het maken van alle soorten stijlen en modellen hekken. Vanzelfsprekend in vrijwel alle RAL-kleuren, zodat we uw hek altijd perfect passend bij uw huis kunnen maken. 

Zelfs als u niet direct het hekwerk kunt vinden waar u naar op zoek bent, gaan we graag voor u aan de slag. Laat ons simpelweg uw wensen weten. Kiest u voor esthetiek of toch vooral voor veiligheid en wilt u het authentiek of juist modern? Dan komen wij met het perfecte ontwerp dat meerwaarde levert aan uw huis en tuin. Een hek voor uw tuin, passend bij uw woning, is altijd maatwerk. Dat begrijpen we als geen ander.

Als u nog geen idee hebt van de stijl van het hekwerk dat bij uw huis en tuin zou kunnen passen, voorzien we u graag van inspirerende ideeën. Maar ook als u de volledige controle over uw hekwerk wilt, zijn we u graag van dienst. Om een idee te krijgen van de prijzen kiest u via onze online configurator vlot uw eigen hek, looppoort of inrijpoort, waarna u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur in uw mailbox ontvangt. Hebben we u een aantrekkelijk voorstel gedaan? Dan gaan onze smeden graag aan het werk om uw droomhek te realiseren. Als we een idee hebben van uw wensen, kunnen we u ook een indicatie geven van de levertijd.

Compleet verzorgd hekwerk

Al onze hekdelen hebben standaard een lengte van 200 cm en de liggers zijn uit kokerprofiel 20 x 30 x 2 mm vervaardigd. Daarin komen als vulling verticaal massieve rondstaven met een diameter van 12 en of 14 mm. De rondstaven voorzien we van een smeedijzeren decoratie. Letterlijk de finishing touch van uw hekwerk.

Uiteraard kunnen wij uw hekken ook voorzien van alle benodigde extra’s zoals scharnieren, sloten en eventueel automatisering zoals een poortopener met afstandsbediening. Elk detail is een schakel in het geheel en krijgt daarom evenveel aandacht. Zo vindt u altijd een passend hek dat functioneel is en tegelijkertijd een lust voor het oog. 

Vanzelfsprekend verzorgen onze toegewijde monteurs ook de volledige installatie van het hekwerk op uw terrein. Pas als alles perfect staat en werkt overhandigen we u de sleutels van uw hekwerk en wensen we u er veel plezier mee. U heeft dan een uitstekende kwaliteitsproduct dat vele jaren zorgeloos zijn dienst bewijst. Mocht er een probleem ontstaan, neem dan gewoon contact met ons op en we zorgen voor een snelle en soepele oplossing.

Gratis en vrijblijvende offerte voor uw hekwerk

U ziet het. Of u nu al precies weet wat u wilt of dat u alleen een globaal idee over uw toekomstige smeedijzeren hekken heeft, neem gewoon contact met ons op. In onze showroom laten we u graag op afspraak een aantal populaire modellen zien. 

Product added to compare.