Onze productie: traditie en technologie hand in hand

Kwaliteit is wat telt! Omdat hekken en poorten worden blootgesteld aan zowel mechanische belasting als dagelijkse verwering. Een goede reden om bijzondere aandacht te besteden aan eersteklas kwaliteit bij de productie van omheiningen en omheiningselementen.

Geavanceerde fabricageprocessen in combinatie met traditioneel vakmanschap garanderen een zorgvuldige afwerking. Ons bekwame team van ambachtslieden, lassers en constructiesluiters brengt hoogwaardig staal voor u in vorm, zodat onze metalen hekken waarmaken wat ze beloven: Weerstand en duurzaamheid met weinig onderhoud.

Een belangrijke stap naar een lange levensduur is een zorgvuldige oppervlaktebehandeling. Het biedt de nodige bescherming. Wij maken een onderscheid tussen zuiver thermisch verzinken en een combinatie van thermisch verzinken en vervolgens poedercoaten.

Alle metalen hekken en metalen poorten die door Gebron Hekwereld worden geproduceerd, worden meerdere malen op kwaliteit en foutloosheid gecontroleerd voordat zij de fabriek verlaten en aan de klant worden geleverd.

Kom en zie voor jezelf!

Natuurlijk kunt u zich ook ter plaatse persoonlijk overtuigen van onze productiekwaliteit. Combineer uw consultatie met een rondleiding in onze productiefaciliteiten. Maak gerust een afspraak.

Veelgestelde vragen:

Wat betekend...

... thermisch verzinkt?


Een thermisch verzinkte omheining is robuust en bestendig. Om dit effect te bereiken, wordt op het desbetreffende ijzeren hek of stalen hek door middel van onderdompeling een metaallaag van tin aangebracht. Het resulterende contactoppervlak vormt een legeringslaag. Een smeedijzeren hekwerk dat nieuw thermisch verzinkt is, is in het begin zeer helder en glanzend en wordt na verloop van tijd alleen maar donkerder. Door de corrosie van het zink ontstaat een weerbestendige laag die extra bescherming biedt. Een laagje verf verhoogt de bescherming weer.


... gepoedercoat?


Om een omheining extra bescherming te geven tegen weersinvloeden en ouderdom, kan naast thermisch verzinken ook een poedercoating worden aangebracht. Dit procédé zorgt niet alleen voor een grotere weerstand, maar ook voor de gewenste kleur. De te coaten afrasteringselementen worden behandeld (ontvetten en fosfateren) en gecoat met gekleurd polyesterpoeder. Het poeder hecht door elektrostatische oplading en vindt plaats in een droogoven bij ca. 200 °C.

Product added to wishlist
Product added to compare.