Milano
Milano
Milano

Milano

De vleugelpoort Milano overtuigt met zijn duidelijke lijnen. Vierkante elementen worden tussen de bovenste dwarsbalken geschoven.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 1.067,65
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Vleugelpoort Milano

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Milano poort maakt indruk met zijn duidelijke lijnen en klassieke, elegante vorm. Tussen de bovenste dwarsbalken zijn decoratieve vierkante elementen aangebracht. De inrijpoort wordt vervaardigd in breedtes van 272 cm tot 500 cm, en u kunt kiezen tussen hoogtes van 100 cm, 120 cm en 150 cm. De breedte verwijst naar de vrije breedte zonder poortpalen of muurpanelen. Speciale afmetingen zijn uiteraard mogelijk op aanvraag.

Voor het oppervlak kunt u kiezen tussen gegalvaniseerd en poedergecoat, voor de coating tussen onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn beschikbaar als speciale kleuren, gelieve de gewenste RAL-kleur te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Bij de levering zijn, zonder meerprijs, 2 staanders voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, alsmede een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerbout.

Wij hebben ook geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen voor de inrijpoort in de rubriek accessoires van ons assortiment. Daar vindt u ook zuilen in beton of zandsteen met een aantrekkelijk uiterlijk om uit te kiezen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x deurbreedte
C = 1 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand lange spijlen:
136 mm
Afmeting vierkant:
90 mm.
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Milano

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.