Milano
Milano

Milano

De visueel evenwichtige, moderne Milano looppoort met zijn eenvoudige, heldere vormgeving heeft bovenaan tussen de dubbele dwarsbalken ingelaste vierkante elementen.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 640,59
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Milano

PRODUCTOMSCHRIJVING

De decoratieve vierkante elementen die bovenaan tussen de dubbele dwarsbalken zijn ingelast, geven deze moderne looppoort een eenvoudige, duidelijke vorm en een evenwichtige uitstraling. Zoals voor al onze producten geldt, garanderen een consequente kwaliteitscontrole en vervaardiging volgens DIN een eindresultaat van hoge kwaliteit.

Er zijn drie hoogtes beschikbaar, u kunt kiezen tussen 80 cm, 100 cm en 120 cm voor het model Milano, en de breedte is standaard 100 cm. Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering inbegrepen zijn 2 palen (60 x 60 mm) om in beton te storten of zonder meerprijs te pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Verder wordt de poort geleverd inclusief verstelbare scharnieren, slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, de totale breedte bij montage op hekpalen (6 x 6 cm) bedraagt 120 cm.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 102 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand spijlen
136 mm.
Afmeting vierkant:
90 mm.
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwandte Produkte

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Milano

[0/]
Product added to compare.