Royal
Royal
Royal
Royal
Royal
Royal
Royal
Royal

Royal

Onze inrijpoort Royal heeft een vertegenwoordiger met zijn uitgebreide ontwerp en hoge kwaliteit verwerking. Klassieke schoonheid wordt gecreëerd door het artistieke ontwerp met twee-roeiende decoratieve elementen in Baroque stijl.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 2.150,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Inrijpoort Royal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Onze nobele inrijpoort Royal heeft een vertegenwoordigend karakter met zijn uitgebreide ontwerp en hoogwaardigheidsproces. Klassieke schoonheid wordt gecreëerd door het artistieke ontwerp met een tweevoudige decoratieve las en de geïntegreerde barok decoratieve elementen. Deze poort is beschikbaar op een hoogte van 150 cm tot 200 cm, met de breedte die je kunt kiezen tussen vijf varianten van 300 cm tot 500 cm. De breedte verwijst naar de binnenste breedte zonder poortposten of muurpanelen.

Deze poort is verkrijgbaar in gegalvaniseerd of gepoedercoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn beschikbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur te vermelden bij het afronden van uw bestelling.

Bij de levering zijn 2 palen voor plaatsing in beton of 4 muurplaten met verstelbare scharnieren inbegrepen, evenals een slotkast met profielcilinder en krukset en een vloerschroef. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Wij hebben ook geschikte aandrijvingen, poortopeners, intercom- of videosystemen in ons assortiment onder de rubriek Accessoires. Daar vindt u ook zuilen in beton of zandsteen met een aantrekkelijk uiterlijk om uit te kiezen.

Bitmap Doppeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 0,5 x poortbreedte
C = 1 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
100 x 100 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 35 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 15 cm.

Verwandte Produkte

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Royal

[0/]
Product added to compare.