Torino
Torino
Torino
Torino

Torino

De zware versie van onze Torino-toegangsdeur heeft bovenaan aangelaste sierpunten en onderaan een extra rij stangen met ingebouwde sierbogen, alsook versterkte buitenstijlen.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 549,08
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Torino met enkele poort, zware uitvoering

PRODUCTOMSCHRIJVING

Deze tuindeur is gegarandeerd een blikvanger: De zware versie van ons Torino toegangshek heeft bovenaan aangelaste sierpunten en onderaan een extra rij spijlen met ingewerkte sierbogen en versterkte buitenstijlen. Ook bij deze deur zorgen een consequente kwaliteitscontrole en vervaardiging volgens DIN voor een hoogwaardig eindresultaat.

Dit stijlvolle toegangshek is verkrijgbaar in een hoogte van 100 cm/125 cm (buitenzijden/midden). De breedte is standaard 100 cm. Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, gelieve de RAL-kleur op te geven bij het afronden van uw bestelling.

Voor de vervaardiging van deze deur voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering zijn, zonder meerprijs, 2 staanders (60 x 60 mm) voor plaatsing in beton of pluggen inbegrepen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Verder wordt de poort geleverd inclusief verstelbare scharnieren, een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels.

Deze deur is ook verkrijgbaar in een lichte uitvoering.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek. Dit betekent dat de totale breedte bij montage op poortpalen (6 x 6 cm) 122 cm bedraagt.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Torino

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.