Oxford
Oxford
Oxford
Oxford
Oxford
Oxford

Oxford

Voor al diegenen die een zwak hebben voor het traditionele, raden wij aan een kijkje te nemen bij onze Oxford poort. Het kunstig vervaardigde gebogen uiteinde, de decoratieve punten, de ingewerkte sierbogen en een tweede rij stijlen belichamen het Britse stijlbewustzijn in perfecte harmonie.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 686,34
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Oxford

PRODUCTOMSCHRIJVING

Voor al diegenen die van traditie houden, raden wij een blik op ons uitgebreid ontworpen Oxford poortmodel aan. Het kunstig vervaardigde gebogen uiteinde, de decoratieve punten, de ingewerkte sierbogen en de tweede rij stijlen belichamen het Britse stijlbewustzijn in perfecte harmonie.

Bij het Oxford toegangshek heeft u de keuze uit twee hoogtes: 100 cm/125 cm of 150 cm/175 cm (buitenzijden/midden) met een standaardbreedte van 100 cm.

Voor het oppervlak heeft u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren. U kunt gewoon de gewenste RAL-kleur opgeven wanneer u uw bestelling afrondt.

Voor de vervaardiging van deze poort voor zwaar gebruik worden kokerprofielen van 40 x 40 mm en 14 mm rond staal gebruikt. Bij de levering inbegrepen zijn 2 staanders (60 x 60 mm) om zonder meerprijs in beton te storten of op te pluggen, naar keuze ook twee muurplaten en een muurstop. Bovendien wordt de Oxford poort geleverd inclusief verstelbare scharnieren, slotkast met krukgarnituur, cilinderslot en drie sleutels.

N.B.: De specificaties hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, wat betekent dat de totale breedte 120 cm is wanneer het op hekpalen (6 x 6 cm) gemonteerd is.

Bitmap Einzeltor

A = 7 cm scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 3 cm

Technische Beschreibung

Verticale kaderprofielen:
40 x 40 mm.
Horizontale kaderprofielen:
40 x 20 mm.
Verticale ronde staven:
Ø 14 mm.
Hartafstand korte spijlen:
80 mm.
Hartafstand lange spijlen:
160 mm
Afmeting paal:
60 x 60 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 22 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 10 cm.

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Oxford

[0/]
Product added to compare.