Antwerpen - Licht
Antwerpen - Licht

Antwerpen - Licht

De lichtgewicht versie van onze Antwerpse poort is ook gemaakt van hoogwaardig massief staal met aangelaste sierpunten. De stabiliteit wordt verzekerd door twee dwarsbalken van kokerprofielen met daartussen gelaste ringen.

Breedte:
Hoogte:
Oppervlakte:
€ 335,00
incl. 21% BTW exclusief verzendkosten

Looppoort Antwerpen, lichte uitvoering

PRODUCTOMSCHRIJVING

De lichte versie van onze Antwerpse poort is, net als de zware versie, vervaardigd uit hoogwaardig massief staal met aangelaste sierpunten. Voor een betrouwbare stabiliteit zorgen twee dwarsbalken van kokerprofielen met daartussen gelaste ringen.

Het Antwerpse inrijhek is verkrijgbaar in een hoogte van 100 cm, de breedte is eveneens 100 cm. Voor het oppervlak hebt u de keuze tussen gegalvaniseerd en poedergecoat in onze standaardkleuren groen (RAL 6009) en zwart (RAL 9005). Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar als speciale kleuren, vermeld gewoon de gewenste RAL-kleur bij het afronden van uw bestelling.

De lichte versie maakt gebruik van kokerprofielen van 30 x 30 mm en rondstaal met een diameter van 12 mm. Bij de levering zijn 2 staanders (40 x 40 mm) inbegrepen om zonder meerprijs in beton te storten of op te pluggen, alsmede verstelbare scharnieren en een eenvoudige vergrendelingsbout.

Een slotkast met krukset, cilinderslot en drie sleutels, alsmede bijpassende wandplaten of muurstoppen vindt u in ons accessoireprogramma.

Deze deur is ook verkrijgbaar in een zware uitvoering.

N.B.: De afmetingen hebben betrekking op de vrije breedte van het hek, wat betekent dat de totale breedte 116 cm is wanneer het op hekpalen (4 x 4 cm) gemonteerd is.

Bitmap Einzeltor

A = 4 cm. Scharnieren
B = 100 cm poortbreedte
C = 2 cm

Technische beschrijving

Verticale kaderprofielen:
30 x 30 mm
Horizontale kaderprofielen:
30 x 20 mm
Verticale ronde staven:
Ø 12 mm. ( massief rond ijzer )
Diameter cirkels:
Ø 120 mm.
Afmeting paal:
40 x 40 mm.
Breedte poort + paal:
Breedte poort + 14 cm.
Breedte poort + muurbevestiging:
Breedte poort + 6 cm.

Verwante producten

Geïnteresseerd in het product

Vertel ons uw interesse in dit product, en wij zullen contact met u op voor meer informatie.

Antwerpen - Licht

[0/]
Product added to wishlist
Product added to compare.