Gebron
Gebron Zaunwelt
Gebron

Uw tuinhek leverancier Hekwereld Gebron produceert en levert hekwerken, poorten zoals inrij-en inlooppoorten, poortautomatisering en intercoms.

Het geheim van de smid? Dat verklappen we u graag!
Gebron staat voor gespecialiseerd vakmanschap. Onze sierhekwerken, inloop- en inrijpoorten zijn zeer uiteenlopend in stijl (van nostalgisch klassiek tot superstrak modern), maar ze hebben één kenmerk gemeen, te weten: ijzersterke kwaliteit! Dat begint al aan de basis, oftewel de materiaalkeuze.
Tel daarbij op het hoogstaande vakmanschap van de lassers en metaalbewerkers die onze producten vervaardigen in onze eigen ambachtelijke smederij, en het eindresultaat voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnorm!

Standaard of zeer exclusief
Gebron heeft een zeer breed assortiment aan stijlen en detailafwerkingen; van nostalgisch klassiek tot strak modern. Vindt u daarin toch niet precies wat u zoekt? Desgewenst kunnen wij ook uw eigen creatieve ontwerp in praktijk brengen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een sierhekwerk voorzien van uw eigen initialen? Een koud kunstje voor onze medewerkers die het vakwerk tot in hun vingertoppen beheersen.

Totaal op maat
U kunt ervoor kiezen om zelf de gewenste maten (lengte, breedte en hoogte) van uw hekwerk door te geven, maar wij kunnen ook ter plekke bij u komen opmeten. De gemiddelde levertijd van onze hekwerken en poorten bedraagt vijf tot zes weken. Wij leveren een totaalproduct; van ontwerp tot en met de montage en – desgewenst – de installatie van de automatische poortaandrijving.

Toekomstperspectief
Voorafgaand aan het productieproces ontvangt u van ons een tekening van het hekwerk van uw keuze, zodat u zich een goede voorstelling kunt maken van de toekomstige situatie.

Grensverleggend
Terwijl onze producten als het ware de grens van een tuin of perceel markeren, blikt Gebron bedrijfsmatig gezien graag óver de grens. Onze klantenkring bevindt zich al geruime tijd in geheel Nederland. Inmiddels zijn wij ook steeds meer actief in Duitsland, Frankrijk, Belgie.

Onze drukbezochte website trekt gemiddeld zo’n 900 bezoekers per dag. Wekelijks ontvangen wij tientallen aanvragen voor offertes. Kortom: Gebron groeit razendsnel. Naar verwachting groeien we uit tot de grootste sierhekwerkenspecialist van Nederland, België en Duitsland


Gebron BV
Misterweg 202-1
7102 EP Winterswijk
T 0543 53 10 66
F 0543 51 51 26
E [email protected]

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)